Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Vervanging Opties voor een Computer geluidskaart
Als het geluid van uw computer niet goed werkt , het installeren van een nieuwe geluidskaart kan het probleem oplossen . Hoewel geluidskaarten zijn meestal zeer betrouwbaar , kunnen ze falen , en wanneer ze dat doen zul je niet in staat zijn om uw MP3-bestanden af te spelen op uw computer of luister naar het geluid van uw favoriete videobestanden . Computer eigenaren hebben een aantal opties als het gaat om een geluidskaart te vervangen , dus is het belangrijk om elke optie te onderzoeken alvorens een beslissing . Controleer uw Sound voorzichtig

Voor het vervangen van uw geluidskaart, is het belangrijk om te kijken naar de software-instellingen . Het is mogelijk dat uw geluid is gedempt of dat het verlagen van het volume zo laag is dat je niets kunt horen via de luidsprekers . Om het volume voor de check van uw ingebouwde luidsprekers , kijk voor een luidspreker -pictogram in het systeemvak op de rechterbenedenhoek van het scherm en klik met de rechtermuisknop op het. Kies " Volume aanpassen " uit het menu en zorg ervoor dat de knop ' Mute ' niet is aangevinkt . U kunt ook het volume aanpassen door de schuifbalk omhoog en omlaag .

Het is ook een goed idee om een set externe luidsprekers aansluiten op uw computer voordat u besluit de geluidskaart is slecht . Het is mogelijk dat de geluidskaart is goed en het probleem ligt bij de interne luidsprekers . Door het aanbrengen van externe luidsprekers , zult u in staat zijn om die interne luidsprekers omzeilen en test uw geluidskaart .
USB geluidskaarten

Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om een ​​nieuwe geluidskaart installeert , kunt u een USB geluidskaart overwegen . Deze geluidskaarten zijn ontworpen om recht te sluiten op een vrije USB -poort op uw desktop of laptop computer , en geen drivers nodig zijn - ze zijn echt plug-and - play-apparaten
PCI . Kaarten geluid

Als u liever een interne geluidskaart , kunt u zoeken naar een met een PCI -aansluiting . Uw computer moet een aantal PCI -sleuven ingebouwd in het moederbord . U kunt controleren of er vrije plaatsen door het verwijderen van het geval van de computer en op zoek naar de witte slots . Als u een PCI-slot vrij , kunt u de geluidskaart te installeren door deze stevig erop te drukken op zijn plaats en zet deze vast met een schroef .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe kan ik een Creative Labs X…
·Hoe gebruik je een externe gel…
·Hoe te identificeren mijn PC g…
·Hoe te herstellen mijn geluids…
·DIY Computer geluidskaart Ampl…
·Zal een geluidskaart Verbeter …
·Hoe maak je een nieuwe geluids…
·Zal een frontpaneel microfooni…
·Geluidskaart mijn computer maa…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Wat bepaalt hoe een computer is Gecatego…
·Wat Sockets worden gebruikt voor een Cel…
·Hoe uit elkaar te halen een Gateway W350…
·Lijst van onderdelen die nodig zijn om e…
·Voors en tegens van Laser Printers 
·Hoe Hook Up My HP Laserjet 1000 serie pr…
·Dell Intel Pentium T4200 Specs 
·Instructies voor een HP Digital Copier 6…
·Hoe maak je een flatbed scanner reparere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com