Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Zal een geluidskaart Verbeter Spelprestaties ?
Hoewel de meeste computer games in een basisvorm op computers kan draaien zonder geluid , geluidskaarten zijn een essentieel onderdeel van de game-ervaring voor de meeste computergames . Geluid maakt het spelen van games een rijkere , meer absorberen en meer realistische ervaring . In een paar games , spelers communiceren via spraak , zodat een speler ontbreekt een geluidskaart zou zijn in het nadeel . De kwaliteit van de geluidskaart kan ook een verschil maken in de game-ervaring te maken . Voordelen

Omdat het kan een computer de geluiden geprogrammeerd in een spel te spelen , kan een geluidskaart vele game - playing voordelen zelfs een toevallige gamer te bieden . Als een gamer niet een geluidskaart hebben , hij mist op elk aspect van het spel dat wordt gezet te klinken . Dit omvat alle muziek of geluidseffecten in het spel . Een gebrek aan geluid kan ertoe leiden dat de gebruiker om vitale opdrachten of informatie die nodig is om het spel succesvol te spelen missen . Hoewel veel games bieden bijschriften van de gesproken audio , betekent dit dat de speler zijn ogen moet nemen uit de actie deel van het spel, dat kan storend .
AudioKwaliteit

Audio kwaliteit kan belangrijk zijn in games die vocale commando's gebruiken . De vocale commando's kunnen komen van het computer spel of van een andere gebruiker . De kwaliteit van de geluidskaart invloed op de kwaliteit van het geluid zowel toegevoerd aan en afgegeven vanuit de geluidskaart . Een hoogwaardige geluidskaart levert meestal een hogere kwaliteit audiosignaal dan een lage kwaliteit geluidskaart , die kan bepalen of een speler begrijpt een audio- commando .
Multichannel Sound

Sommige games hebben meerkanaals geluid die de speler geeft een meer realistische geluidservaring . Dit type geluid verschijnt in veel nieuwere actiegames . Meerkanaals geluid maakt gebruik van verschillende geluidskanalen om geluiden te spelen alsof ze uit een bepaald deel van de kamer. Het geluid is afkomstig van verschillende sprekers om het effect van drie - dimensionale , omringende geluid te creëren . Om deze mogelijkheid te gebruiken moet een geluidskaart zijn uitgerust met de mogelijkheid om meerkanaalsgeluid behandelen . De meeste geluidskaarten worden geleverd met stereo , twee - kanaals geluid , maar systemen met vijf of zeven luidsprekers nodig geluidskaarten ontwikkeld voor deze systemen .
Sound Tijdens Gameplay

In actie spelletjes , klinken vaak oppervlakken als een indicatie van een gebeurtenis in het spel . Een speler zonder geluid is bij een groot nadeel aan gevechten en tijdens het navigeren omdat ze geen geluid meldingen van belangrijke evenementen. Een geluid gebeurtenis kan een bericht wacht op de speler aan te geven , of het kan de speler waarschuwen voor de locatie van een naderende vijand . Sommige spellen maken gebruik van geluid in het landschap , waarin de speler kan helpen bij navigatie.

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Tekenen dat de geluidskaart op…
·Hoe het opzetten van een PC vo…
·Hoe te verbinden uw geluidskaa…
·Hoe laad ik een geluidskaart? 
·Hoe je geluidskaart drivers bi…
·Hoe maak je een standaard gelu…
·Sound Card Facts 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe je van type papier in een HP 4250 pr…
·Hoe je het model van een Toshiba Laptop …
·Hoe te Pas de kleur op een Dell Trinitro…
·Hoe te openen een Pavilion dv8000 Case 
·Hoe maak je een Libretto 50CT Verwijder …
·Hoe muziek verplaatsen naar een SD -kaar…
·Hoe kan ik een laptop 's Touchpad in Win…
·Problemen met een draadloze HP C6380 
·Hoe kan ik een laptop koppelen met een B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com