Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe maak je een geluidskaart installeren in M7MIA 2.0 Raid
De M7MIA 2.0 Raid is een computer moederbord , waarvan vijf PCI- slots en een AGP Pro slot heeft . Het bestuur ondersteunt ook maximaal 1.4 Ghz processor snelheid en tot 1,0 gigabyte aan geheugen . Afhankelijk van of u de computer kocht als een package deal met dit moederbord , je kan wel of niet al een reeds bestaande geluidsapparaat . Hoewel de M7MIA 2.0 Raid komt met een geïntegreerde audio -apparaat , zullen de meeste high-end pakket gaat komen met een extra PCI- geluidskaart . Wat je nodig hebt
Geluidskaart drivers cd
Optioneel schroevendraaier
Optioneel zaklamp
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel M7MIA 2.0 Raid computer door het selecteren " Shut Down" van uw besturingssysteem opties . Verwijder alle kabels van de computer , ook het netsnoer uit het stopcontact of stekkerdoos . Neem de computer en zet het in een helder gebied waar er weinig vuil of statisch , zoals tafel of harde vloer . Open de behuizing van de computer door het verwijderen van de gevelbeplating . In de meeste gevallen zult u een Philips schroevendraaier nodig om het zijpaneel schroeven te verwijderen . Sommige gevallen openen zonder schroeven . Als u niet weet hoe open de zaak naar uw computer handleiding . Kopen van 2

Duw opzij interne kabels en bedrading naar een bruikbare PCI-slot te vinden. PCI-slots zijn wit clip - achtige objecten die aan het moederbord . Als u een eerdere PCI geluidskaart , schroef de montagebeugels en de kaart voorzichtig te trekken uit de sleuf . Plaats de nieuwe geluidskaart in het PCI slot en schroef de bevestigingsbeugels inch Zet de computer opruimen terug op de zaak en sluit deze met ofwel schroeven of sloten . Sluit alle computerkabels en steek de luidsprekerkabels in de achterkant van de nieuwe geluidskaart . Sluit de voedingskabel aan op de muur en zet de computer aan .
3

Plaats de cd die bij uw geluidsapparaat kwam in het cd -station . Het besturingssysteem moet de installatiewizard automatisch te laden . Instemmen en zich houden aan alle stappen om de installatie te voltooien . Herstart uw M7MIA 2.0 computer om het besturingssysteem op de nieuwe geluidskaart en drivers herkennen .
4

Zet je speakers aan en het volume aan te passen. Test het geluid apparaat met behulp van de volume- manager in de rechterbenedenhoek van uw werkbalk lade . Enkele klik op de icoon en verplaats de schuifregelaar omhoog en omlaag . U zult een dinging geluid hoort of geluid pieken bij het laten zakken en het verhogen van het volume .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart g…
·Hoe maak je een geluidskaart C…
·Hoe maak je een geluidskaart z…
·Hoe te Sluit een externe USB- …
·Hoe je geluidskaart drivers in…
·Wat is een Line - In op een ge…
·Hoe te bekijken Audio golfvorm…
·Hoe controleert de geluidskaar…
·Hoe het opzetten van een PC vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Belkin Toggle 2 - poorts…
·Hoe vindt u uw laptop Model 
·Hoe te Disable Apple Remote met iTunes 
·Hoe te kopiëren van een cd die niet kan…
·Hoe maak je verbinding een IDE 2.5 een l…
·Hardware Input Devices 
·Hoe je RAM toe aan een HP 
·Hoe te Ingang S - Video & VGA Devices ki…
·Hoe maak je een programma starten vanaf …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com