Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe je geluidskaart drivers bijwerken
Een geluidskaart is een computer hardware apparaat dat het mogelijk maakt voor het geluid in-en uitgang , zodat u audio en gebruik apparaten zoals microfoons en koptelefoons kunt luisteren . Wanneer u een nieuwe geluidskaart installeert , zul je ook moeten stuurprogramma's te laden , zodat de computer de kaart herkent . Hardware fabrikanten soms nieuwe sound drivers voor hun apparaten te creëren om ze efficiënter te werken of nieuwe functies toevoegen . Sound drivers updaten kan ervoor zorgen dat uw geluidskaart zo goed mogelijk werkt . Instructies
1

Klik op " Start", rechtermuisknop op "Computer " of "Mijn Computer ", klik op " Beheer " en vervolgens "Device Manager . " Kopen van 2

Dubbele -click " geluid , video en spelletjes ", klik met de rechtermuisknop op de geluidskaart opgenomen en kies 'Eigenschappen'. Opmerking naam van de fabrikant van het apparaat en de naam van het apparaat .
3

Ga naar de website van de fabrikant van het apparaat en download het nieuwste stuurprogramma voor uw specifieke geluidskaart en besturingssysteem. Hardware fabrikanten vaak gastheer driver downloads en ondersteuning die u in staat om te zoeken naar updates op basis van uw hardware -model . Bijvoorbeeld , als je een Creative Sound Blaster geluidskaart ( een populaire lijn van geluidskaarten ) hebt, ga dan naar Resources , kiest u de optie uit elke kolom dat beschrijft uw geluidskaart, klik op "Volgende " en klik vervolgens op de "Download" link naast om de meest recente driver update vermeld .
4

Voer het stuurprogramma te installeren dat u hebt gedownload . Een driver installatie wizard zal verschijnen ; klik op "Next " als nodig is en volg de instructies van de bestuurder installateur om de installatie te voltooien . Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd . Als u de juiste stuurprogramma voor uw apparaat niet kan vinden vanaf de fabrikant , gaat u naar stap 5 .
5

Volg de stappen 1 en 2 opnieuw uit om het venster Eigenschappen van uw geluidskaart openen , klikt u op de "Driver " tabblad en klik vervolgens op 'Update Driver. ' Kies ervoor om Windows automatisch zoeken naar updates van stuurprogramma's . Uw systeem zal zoeken naar en installeren van updates als deze beschikbaar zijn .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe de geluidskaart waarnemen …
·Hoe kan ik muziek afspelen van…
·Hoe meer Volume Get Out van de…
·Hoe de geluidskaart te verwijd…
·Wat is een Sound Card Driver ?…
·Hoe maak je een PC- geluidskaa…
·Hoe installeer ik Gigabyte Tit…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een externe harde schijf van…
·Hoe u uw Dell Inspiron 1521 toetsenbord …
·Hoe te herstellen van mijn harde schijf 
·Hoe je Keynote bijwerken 
·Hoe maak je een Canon Pixma 190 Printer …
·Hoe een HP Pavilion DV6700 Repareer 
·Hoe de batterij vervangen in een Dell Di…
·Hoe te wijzigen inktcartridges over Epso…
·Hoe kan ik Refill een inktpatroon vanaf …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com