Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Sound Card Facts
Elke moderne computer beschikt over een geluidskaart of een ander apparaat waarmee u audio op uw systeem horen . Echter , geluidskaarten waren niet altijd alomtegenwoordig . In de late jaren 1980 , een geluidskaart was een optionele add - on die je terug zetten honderden dollars . Lagere prijzen en steun van game bedrijven geholpen om geluidskaarten de essentiële componenten die ze nu zijn . Muziek Synthesizers

Veel van de vroegste computer geluid apparaten, zoals de AdLib , Creative Game Blaster en Roland MT - 32 , waren niet in staat om digitaal geluid samples spelen omdat ze niet chips te produceren gesynthetiseerd hadden audio . Ze breidde het geluid vermogen van de IBM PC , die op dat moment kon produceren alleen eenvoudige pieptonen . De meeste moderne computer toepassingen die geluid vereisen geluidskaart met de mogelijkheid om digitale samples . Computers van vandaag volledig stil zou zijn bij het afspelen van muziek-of videobestanden met een van deze vroege geluidskaarten geïnstalleerd .
Game Company Ondersteuning

In de late jaren 1980 , de MP3-muziek formaat niet bestond en cd - roms was nog niet gebracht digitale video aan de massa . Tenzij u gecomponeerde muziek , was er weinig reden om het geld nodig is om een ​​geluidskaart te kopen investeren . Dit begon te veranderen met de release van het computerspel ' King's Quest IV : De gevaren van de Rosella " in 1988 . Uitgever van de game, Sierra On - Line , huurde componist William Goldstein een partituur schrijven voor het spel dat de AdLib en Roland MT - 32 geluid apparaten ondersteund. Sierra bevorderd de apparaten door verzending van audio- cassettes aan klanten met opnames uit " King's Quest IV " en andere aankomende games . Sierra's slagkracht als een van de meest populaire game-ontwikkelaars geholpen geven geluidskaarten een positie in de industrie , en andere game-ontwikkelaars begonnen met het toevoegen geluidskaart ondersteuning om hun games ook.
Sound Blaster < br >

Creative bracht een geluidskaart in 1988 riep de Game Blaster om te concurreren met de populaire AdLib geluidskaart . De Game Blaster was niet succesvol , het kan alleen de productie van een type muziek toon - een blokgolf - terwijl de AdLib gebruik gemaakt van een muziek- synthesizer chip ontworpen door Yamaha genaamd de OPL2 . Omdat de OPL2 was niet merkgebonden ontwerp AdLib 's , er was niets om andere geluidskaart fabrikanten stoppen met het gebruiken van dezelfde chip . Creative volgende kaart was de Sound Blaster - het omvatte dezelfde OPL2 synthesizer en de mogelijkheid toegevoegd om op te nemen en af te spelen digitale sound samples . De Sound Blaster ging over tot de de facto standaard voor computer geluid geworden . Vanaf 2011 kunt u nog steeds kopen audioapparatuur voorzien van de Sound Blaster naam .
Integrated Sound

Computer moederborden hotels met geluid chips begon te verschijnen in de late jaren 1990 . Deze technologie , die bekend staat als geïntegreerde geluidskaart , staat een moederbord om geluid te produceren met behulp van Central Processing Unit van de computer naar de berekeningen die normaal gesproken een add - on kaart zou vereisen. Geïntegreerde geluid verlaagt de kosten van een computer door de noodzaak voor een speciale geluidskaart . Om te kunnen concurreren op dit gebied , hebben technici fabrikanten kaart geavanceerde functies toegevoegd aan hun producten , waaronder een hogere geluidskwaliteit en milieueffecten voor games .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·How To Dual Monitors Zet in de…
·Hoe een Sound Card Driver in W…
·Hoe maak je verbinding een Sou…
·Hoe maak je een geluidskaart C…
·Hoe weet ik of een geluidskaar…
·Hoe de geluidskaart vervangen …
·How to Set Up SPDIF Met een US…
·Hoe de geluidskaart waarnemen …
·Toepassingen voor een geluidsk…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe om geluid te horen op een iPad 
Hoe je het geluid instellen op de iPad K…
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Enveloppen op een HP 970 Pri…
·GeForce 7900GS Vs . GeForce 7600GT 
·? Wat moet u letten bij het kopen van ee…
·Hoe je Mac -adressen op een MacBook 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron Key Fix 
·Hoe maak je een Mac Pas in een Apple Ret…
·Hoe maak je een USB-stick te gebruiken o…
·Specificaties voor de HP Slimline 3300F 
·Hoe wordt de digitale films op op een SD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com