Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Sound Card Connector Kleuren
Geluidskaarten zijn apparaten waarmee de luidsprekers , microfoons en andere audio-apparatuur te werken met een computer . Basis geluidskaarten algemeen schip met computers , en veel gebruik maken van een standaard kleur - codesysteem . Een paar aansluitingen op de meeste geluidskaarten , elk maakt gebruik van een specifieke kleur . Meer geavanceerde kaarten kunnen afwijken van de basis- geluidskaart kleurcodes , maar ze gebruiken vaak tinten van de basiskleuren voor soortgelijke aansluitingen . Microfoon Connectors

De meeste computer microfoons
gebruik een 3,5 mm connector . Microfoon aansluitingen zijn vaak gekleurd om de gemeenschappelijke microfooningang kleur op geluidskaarten overeenkomen : roze. Microfoons, ontworpen voor kleinere 2.5mm connectoren hebben vaak roze aansluitingen ook. Microfoon -aansluitingen kunnen ook fuchsia . Professionele geluidskaarten maken gebruik van drie -polige XLR-aansluitingen . Deze aansluitingen kunnen elke kleur zijn, maar zijn vaak licht of donker blauw .
Headphone en Computer Speaker connectoren

Geluidskaarten gebruik een lime groene kleur aan een hoofdtelefoonaansluiting aan te geven . Geluidskaart hoofdtelefoon aansluitingen hebben ook vaak een beeld van een koptelefoon in de buurt van hen. U kunt ook gebruik maken van hoofdtelefoon aansluitingen voor kleinere luidsprekers zoals draagbare luidsprekers voor mp3-spelers . Computers uitgerust met geluid -aansluitingen aan de voorkant vaak gebruik lime groen op de headset-aansluiting te wijzen , en gebruik regelmatig groen op de belangrijkste geluidskaart met de luidspreker -aansluiting aan te geven . Sommige computer speakers hebben oranje stekkers .
Subwoofer Aansluitingen

De subwoofer van een goed systeem is verantwoordelijk voor de bas-en lagere frequenties . Subwoofers verbinding te voorzien geluidskaarten met een oranje connector . Primaire luidsprekers kunnen ook gebruik maken van de oranje connector op een geluidskaart als, bijvoorbeeld , het systeem niet gescheiden audiokanalen hebben .
Line In Connectors

Sommige geluidskaarten hebben lijn in mogelijkheden . Dit betekent dat zij de inbreng van andere audio-apparaten , zoals radio's en mediaspelers kunnen accepteren . Lijn in connectoren zijn meestal een lichte tint blauw . Gebruik de line-in connector in plaats van de microfoon -aansluiting bij het opnemen van geluid , dat meer dan een baan heeft . Meer geavanceerde geluidskaarten kunnen meerdere regels hebben in jacks , elk een andere tint blauw .
Surround Sound Connectors

surround sound systemen gebruiken meerdere luidsprekers om audio te leveren . Ze zijn ontworpen om luisteraars een " 3D"- ervaring te geven en worden vaak geïnstalleerd in de theaters en een aantal home entertainment -systemen . Surround sound systemen kunnen worden uitgebreid , met vele kleuren of zelfs genummerde aansluitingen voor de vele aansluitingen . Basis surround sound systemen gebruiken zwarte aansluitingen voor de achter-of lage - range luidsprekers en grijs voor de mid - range speakers . Meer geavanceerde systemen kunnen andere grijstinten te gebruiken voor extra luidsprekers .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart o…
·Hoe maak je opnemen op een USB…
·Hoe te controleren om te zien …
·Hoe maak je een PC- geluidskaa…
·Hoe een Sound Blaster geluidsk…
·Hoe een Sound Blaster -kaart I…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe maak je verbinding een Sou…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe om geluid te horen op een iPad 
Hoe je het geluid instellen op de iPad K…
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
  Hardware Articles
·Is SDR Compatibel met DDR ? 
·Wat voor soort Graphics Driver Is in een…
·Hoe kan ik een Sony Recovery partitie te…
·Hoe de Speaker Sound Verhoog 
·Hoe maak je een AMD Turion X2 Ultra Upgr…
·Hoe maak je een ATI Radeon 7500 Install 
·Voordelen van handheld computers 
·GeForce 8400 vs Radeon 3200 
·Hoe Vergelijk Core 2 Quads 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com