Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe maak je een geluidskaart opnieuw installeren
Wanneer het geluid gaat uit op een computer , zijn er twee mogelijkheden zo ver als wat verkeerd kan zijn : software en hardware . Een stuk software dat bekend staat als de bestuurder kan per ongeluk zijn veranderd of verwijderd uit het systeem , of de geluidskaart zelf kunnen ervaren wat hardware problemen . U kunt de geluidskaart met de nieuwste drivers van de fabrikant beschikbaar zijn opnieuw installeren . Na dit, als een hardware probleem wordt vermoed , kunt u contact opnemen met een professionele computer technicus om u te helpen met het vervangen van de geluidskaart met een nieuwe. Instructies
1

Download de nieuwste stuurprogramma 's voor uw geluidskaart van de website van de fabrikant . Als u niet weet wie de fabrikant is , kunt u kijken op uw systeem hardware informatie te weten te komen . Klik op " Start" en selecteer de " Control Panel ". Klik op het icoon " Device Manager " . In nieuwere Windows-systemen , zal de computer vragen om uw toestemming om door te gaan ( ervan uitgaande dat je admin privileges ) . Kijk onder Geluid en Video controllers aan je geluidskaart fabrikant en het modelnummer vinden . Kopen van 2

Verwijder de huidige geluidskaart en driver van de Device Manager . Om deze taak te voltooien , het openstellen van de Device Manager zoals beschreven in stap 1 . Klik met de rechtermuisknop op uw geluidsapparaat onder het geluid en video controllers aanbiedingen. Selecteer " Installatie ongedaan maken " van de gepresenteerde opties .
3

Herstart je computer door het afsluiten van normaal , met behulp van " Restart " -optie in het menu van Start .
4

gebruik de nieuwe driver die u hebt gedownload in stap 1 wanneer het systeem opnieuw op en vraagt ​​u om de bestuurder van de " nieuwe " sound card apparaat dat het is ontdekt . Het kan bieden aan een standaard driver te gebruiken , maar moet je die optie overschrijven door de optie op " Op mijn computer naar stuurprogramma . " Richt het zoekvak aan de locatie waar u de gedownloade driver opgeslagen .
5

Start de computer opnieuw na de installatie van de nieuwe driver . Dit zal het de mogelijkheid om eventuele wijzigingen die tijdens het opnieuw installeren van de geluidskaart en de nieuwe driver te installeren en uit te voeren geven . Zodra u deze stap te voltooien , moet uw geluidskaart goed werkt . Als dit niet uw geluidskaart vast te stellen, zou er een hardware probleem zijn . Diagnose van en vervanging van de kaart kan het nodig zijn , dus raadpleeg dan een professionele computer technicus .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart t…
·Wat is een geluidskaart op een…
·Hoe maak je een PCI geluidskaa…
·Hoe kan ik een stuurprogramma …
·Hoe om te controleren een gelu…
·Hoe weet ik of mijn computer e…
·Hoe te bekijken Audio golfvorm…
·Hoe te Connect & Set Up een 7.…
·Hoe maak je een headset gebrui…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om uw verloren BIOS Password Reset 
·Specificaties voor de HP Pavilion DV9727…
·Hoe je XD Picture Cards Problemen 
·Goedkope Data Recovery 
·Hoe uw laptop Safeguard 
·Hoe kan ik gegevens van een Gebarsten cd…
·Hoe je het scherm vervangen op een Toshi…
·Hoe te Pandora aan de slag met de Witte …
·Wat is de SMBus Controller ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com