Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een ATI Radeon 7500 Install
De ATI Radeon 7500 is een videokaart die een ondersteuning voor twee beeldschermen , wat betekent dat het een beeld kan weergeven op twee monitoren tegelijk kenmerkt . Deze videokaart is een veilige keuze als u in 2 - D graphics , maar levert een minder optimale prestaties in 3 - D games. Als u wilt dat uw huidige videokaart te wijzigen en te vervangen door een ATI Radeon 7500 , dan moet je comfortabel rondneuzen in de computer . Wat je nodig hebt
ATI Radeon 7500- installatie-cd
Philips schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

draag een antistatische polsbandje voor statische elektriciteit los te maken van je lichaam en het toebrengen van schade aan interne onderdelen van de computer te voorkomen . Sluit de klem van de polsband aan het metalen deel van de behuizing van de computer . Kopen van 2

Schakel de computer uit en koppel alle kabels aan de achterkant van het apparaat . Schroef de kap met de schroevendraaier om het te verwijderen . Als de computer behuizing heeft een ander design , neem een goede blik op de behuizing en erachter te komen hoe het te verwijderen . Als je niet kan achterhalen hoe de behuizing te verwijderen , raadpleeg de handleiding van de computer voor de juiste manier om het te openen . Sommige gevallen , genaamd " gereedschap " gevallen , opent met de draai van een kleine handgreep .
3

Zoek uw huidige videokaart als je gaat om het te vervangen met een ATI Radeon 7500 . De videokaart is die rechtstreeks is aangesloten op de monitorpoort aan de achterkant van de computer . Verwijder de schroeven waarmee de kaart op zijn plaats houden ( als die er zijn ) , en stevig --- maar heel voorzichtig --- trek de kaart uit de sleuf te verwijderen .
4

Plaats de ATI Radeon 7500 videokaart in dezelfde sleuf en gericht op dezelfde manier de vorige videokaart is geïnstalleerd . Als de computer een andere kaartsleuf die compatibel is met de video kaart , kunt u ervoor kiezen om de nieuwe videokaart te plaatsen in dat slot .
5

Sluit de computerbehuizing . Steek de monitorkabel in de monitor -poort van de nieuwe videokaart . Steek de andere kabels terug in hun juiste sleuven .

Turn 6 op de computer en laat het opstarten helemaal . Plaats de ATI Radeon 7500- installatie-cd in het optische station . Volg de installatie-instructies die zal verschijnen op uw scherm en wacht tot de installatie te voltooien . Als de computer niet automatisch de cd af te spelen , klikt u op "Start ", " Computer " en dubbelklik op het "CD /DVD" -station . Volg de instructies die worden weergegeven op uw scherm om de installatie te voltooien . Herstart de computer .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik meerdere grafische …
·Hoe je Nvidia 8800 GTS Set voo…
·Wat is een digitale Ballast ? 
·Wat is DDR2 1333 ? 
·Hoe om te weten als het DDR2 R…
·Hoe je RAM -geheugen toe aan e…
·De componenten van een baby AT…
·Hoe Memory In een HP Mini 
·HD 5870 Vs . 9800M GTS 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Outlook-contactpersonen synchroni…
·Hoe maak je verbinding een Averatec 6200…
·Hoe maak je een diskettestation installe…
·Hoe maak je een IBM ThinkPad T40 Cooling…
·Wat is een Barebone Kit ? 
·Hoe te vervangen Laptop Grafisch 
·Hoe kan ik een externe harde schijf als …
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op een V…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 530 Quad Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com