Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe maak je verbinding een Sound Blaster 16 CT2230 Card
Door de populariteit van MP3's en digitale muziek , velen nemen de capaciteit van computers op te treden als muziekspelers voor verleend . Nochtans , werden eerder computers beperkt tot interne luidsprekers die kunnen produceren iets meer dan piept en bloops waren . Gewijd geluidskaarten veranderde dat , het produceren van geluid door middel van een standaard hoofdtelefoonaansluiting . Creative Labs Sound Blaster geluidskaart was een belangrijke mijlpaal in de digitale geluidstechnologie . Het gebruikte een digitale coprocessor voor het opnemen en afspelen van digitale audio . Creative Labs blijft geluidskaarten produceren aan deze dag. Wat je nodig hebt
Phillips - schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de documentatie van uw computer om ervoor te zorgen dat uw moederbord is voorzien van een 16 - bits ISA -poort . Dit is de interface van de Sound Blaster 16 CT2230 vereist voor de installatie . Zet de computer uit en haal het netsnoer . Kopen van 2

Verwijder het zijpaneel van je toren . U kunt dit meestal doen door te drukken op een paar klemmetjes aan de achterkant van uw zaak . U kan ook nodig zijn om twee of drie kruiskopschroeven te verwijderen . Schuif het paneel van de zaak af .

Touch onderdeel van metalen frame van uw computer ( niet de circuits ) om uzelf te aarden en te ontdoen van statische elektriciteit 3 . Statische elektriciteit kan zich ophopen in je vingers , en een statische ontlading kan computerhardware ruïneren . U kunt ook gebruik maken van een statische -onderdrukkende armband .
4

Verwijder de huidige geluidskaart , indien geïnstalleerd . Losschroeven alle schroeven waarmee de kaart aan het frame van uw computer . Voorzichtig grijpen de twee uiteinden van de kaart en schommel het zachtjes heen en weer tot hij loskomt . Als uw computer niet over een geluidskaart hebt geïnstalleerd , draai en schuif de metalen strip tussen de open 16 - bits ISA -poort en de buitenkant van de computer .
5

Plaats de Sound Blaster 16 CT2230 -kaart zodat de havens worden geconfronteerd met de open sleuf en de gouden connectors worden geconfronteerd met de 16 - bits ISA -poort . Schuif de poort in de sleuf en plaats de connectoren , zodat ze net de haven aan te raken . Duw de kaart naar beneden in het ISA -poort , zachtjes wiegen de kaart heen en weer totdat je voelt dat de kaart slip op zijn plaats .
6

Bevestig de kaart aan het frame , indien nodig , door het vastschroeven van de kleine schroef u eerder door het gat in de bovenkant van de metalen beugel van de kaart verwijderd . Vervang het zijpaneel van uw zaak .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe te Capture & Record Sound …
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Wat is een geluidskaart? 
·Hoe maak je een standaard gelu…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe kan ik een Creative Labs X…
·Hoe Hook Up een Inland 411.850…
·Sound Card Facts 
·Hoe maak je een PC- geluidskaa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn HP 2605dn kan niet worden geïnstal…
·Hoe te Nozzles Clean op een Epson -print…
·Toughbook Touchscreen Problemen 
·Hoe maak je een Vanta LT bijwerken 
·Hoe maak je een Seagate 500 GB Sata HDD …
·Hoe Hook Up een laptop naar een printer 
·Presario 2100 Specs 
·Hoe maak je verbinding een SATA DVD Writ…
·Wat is een TFT touch screen? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com