Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een VGN - FS970P Demonteer
Als je op zijn minst geïnteresseerd in computers , dan weet je dat het demonteren van hen om uw eigen upgrades of reparaties uit te voeren is een deel van de pret. Helaas kan Sony Vaio laptops een beetje ontmoedigend zijn om uit elkaar te halen op het eerste gezicht . Dat moet je niet weerhouden proberen echter. Deze gids geeft je een methodische schets voor het demonteren van uw Vaio VGN - FS970P laptop . Het zou moeten werken voor een Vaio in de VGN - FS-serie ook. Pak wat schroevendraaiers en uw elektrostatische polsbandje en de slag te gaan . Wat je
Need Phillips - en platte schroevendraaiers
Antistatische zakken
Elektrostatisch polsbandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel het netsnoer en alle andere randapparatuur kunt u uw laptop hebt aangesloten . Leg je Vaio gezicht naar beneden op een tafel , met de voorkant naar u toe. Zoek de batterij langs de achterkant van de laptop . Schuif de vergrendeling schakelaar aan de linkerzijde van de batterij in de ontgrendelde stand . Schuif de schakelaar aan de rechterzijde van de batterij naar links en daar te houden . Terwijl u nog steeds de release schakelaar til de batterij uit het batterijcompartiment en opzij leggen . Kopen van 2

Verwijder het geheugen toegang deur , gelegen in de voorkant van de laptop , net iets links van het midden van de laptop . Verwijder de enkele schroef houdt de deur op zijn plaats en schuif de deur naar u toe om het te verwijderen . Gebruik je vingers om de verspreiding van de vergrendelingen aan de zijkanten van de memory stick uit elkaar en schuif de stok uit het stopcontact .
3

Zoek de harde schijf afdekking aan de voorkant , rechtsonder de laptop . Verwijder de enkele schroef houdt de deur op zijn plaats en schuif deze naar u toe om het te verwijderen . Verwijder de vier schroeven waarmee de harde schijf op zijn plaats . De harde schijf wordt beschermd door een beugel en zwarte cover , samen bevestigd als een eenheid . Schuif het geheel naar rechts om hem los te maken van het moederbord en haal het uit de vaste-schijfruimte .
4

Verwijder het toetsenbord schroeven aan de onderkant van de laptop . Er zijn drie schroeven totaal , twee van hen bevinden zich in het batterijcompartiment . De derde is gelegen aan de linkerkant en net onder de sticker met het serienummer op het. Zet je laptop over en open het beeldscherm zo ver mogelijk naar binnen . Til en verwijder de afdekking van het toetsenbord langs de bovenkant van het toetsenbord . Verwijder de vier schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord op zijn plaats houden . Til het toetsenbord op en koppelt u het toetsenbord los van het moederbord . Stel het toetsenbord opzij .
5

Koppel de kabel die van het beeldscherm op het moederbord . Sluit uw laptop en draai het om zodat het gezicht naar beneden , met de voorkant naar u toe . Verwijder de twee schroeven in de achterste hoeken . Klap de laptop terug over en open het . Verwijder de twee schroeven waarmee de scharnieren van het beeldscherm op zijn plaats . Schuif het display paneel recht omhoog om deze te verwijderen .
6

Leg de laptop naar beneden met de voorkant naar je weer . Langs de achterkant van de laptop is een thermische afvoer deksel , vlak naast het batterijcompartiment . Wrik voorzichtig het deksel . Verwijder de resterende schroeven 13 aan de onderkant van de laptop . Scheiden voorzichtig de twee helften van de laptop , en trek het onderste kapje uit de bovenklep . Stel de onderste deksel opzij .
7

Zoek de optische drive aan de rechterkant van de bovenklep . Verwijder de drie bouten waarmee het op zijn plaats en schuif het station naar rechts om het te verwijderen .
8

Zoek de koelunit in de linker bovenhoek van het moederbord . Koppel de kabel los van het moederbord . Verwijder de enkele schroef houdt de koelunit op zijn plaats en til deze recht omhoog om het te verwijderen , het openbaren van de CPU .
9

Gebruik een schroevendraaier om de borgschroef zet boven de CPU linksom tot deze klikt . Pak de CPU aan de randen vast en til deze recht omhoog om deze te verwijderen .
10

Verwijder de VGA thermische assemblage , gelegen naast de CPU door de vier schroeven die het op zijn plaats en deze recht omhoog .
11

Zoek de draadloze kaart in de voorkant van het moederbord . Koppel de draadloze antennekabels . Verwijder de schroef waarmee de antennekabels op zijn plaats en verwijder ze . Schuift u de hendels aan de zijkanten van de draadloze kaart en schuif deze uit het stopcontact .
12

Koppel eventuele resterende kabels van het moederbord , zoals de touchpad en luidsprekerkabels . Verwijder de enkele schroef aan de bovenkant van het moederbord te sluiten op de bovenkap . Til het moederbord omhoog bij de randen vast om het te verwijderen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak ik mijn laptop Portab…
·Inspiron 8500 Specificaties 
·Hoe te ontgrendelen een Panaso…
·Grafische kaart upgrades voor …
·Hoe kan ik een Dell Wireless 1…
·Hoe de macht Connector vervang…
·R51 ThinkPad Specificaties 
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Hoe een Aspire 7520-5971 Probl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties voor het scannen van ee…
·Hoe je Toshiba drives wijzigen 
·Hoe te wijzigen van een R31 Cmos Batteri…
·Hoe uit elkaar te halen een computer Fan…
·A Hoe de Touchpad E1505 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6000 Repara…
·Hoe afdrukken van een parabool 
·Hoe kan ik een HP Office Jet-printer te …
·Hoe controleert u de draadloze kaart op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com