Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te Overclock een XFX 680i op een Q6600
Overklokken is het proces van versnelling standaard klokfrequenties van apparaten zoals moederborden , grafische kaarten en geheugen voor betere prestaties snelheden . Als koeling en koellichaam technologie heeft gevorderd , is overklokken uitgegroeid tot een populair middel van het verkrijgen van een performance boost voor een computer zonder geld te spenderen aan dure upgrades . Overklokken van je XFX 680i moederbord op uw computer Q6600 kan gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet . Een grondige kennis van de interne componenten van uw computer is nodig om succes te overklokken . Probeer deze procedure alleen als je je comfortabel voelt of eerdere ervaring met overklokken . Wat je
Prime95 ( gratis overklok testing tool ) Need
Toon Meer Aanwijzingen
1

Herstart de computer en druk op de " Delete " knop op uw toetsenbord tijdens het opstarten tot het BIOS geavanceerde configuratiemenu openen . kopen van 2

Gebruik de pijltjestoetsen op het toetsenbord om te navigeren naar "Advanced Chipset Features" op het hoofdmenu van BIOS en druk op " Enter " om uw keuze te bevestigen .
3

Navigeer naar " CPU Multiplier , " druk op " Enter " en wijzig de waarde met een stap - bijvoorbeeld van 4x naar 5x . Navigeer naar " SLI - Ready geheugen , " druk op " Enter " en de waarde te verhogen door een toename van een - bijvoorbeeld van 1 % tot 2 % . Druk op " F10 " om op te slaan en druk op " Esc " om het menu te verlaten .
4

Navigeer naar " Save and Exit " in het BIOS hoofdmenu en druk op ' Enter '. Uw computer zal opnieuw opstarten en implementeren van uw aangepaste configuratie .
5

Download en installeer Prime95 , een gratis overclock test tool. Sluit alle overbodige programma's op de achtergrond van uw computer , zoals Skype , door rechts te klikken op een zwarte ruimte op uw bureaublad en " Taakbeheer " in het menu opties te selecteren . Klik op een onnodig programma om het te selecteren en klik op de " Taak beëindigen " toets om te sluiten . Doe dit voor alle programma's die niet integraal aan het runnen van uw computer zijn .
6

Dubbelklik op Prime95 om het programma uit te voeren . Klik op het tabblad " Options " aan de bovenkant van het venster Prime95 en selecteer " Torture Test" uit het drop - down menu . Klik op de knop "Start " om de test te starten . Voer de test ten minste 30 minuten . Als er geen fouten pop-up en uw computer bevriest niet , klik dan op de "Stop" knop om de test te beëindigen en herstart uw computer . Voer het menu BIOS -configuratie en herhaal de stappen 2 tot 4. Sluit alle overbodige programma's en start de Prime95 " Torture Test" opnieuw. Als er geen fouten pop-up, te herhalen . Herhaal dit proces tot u de optimale prestaties boost voor uw computer te verwerven . Als er fouten doen pop-up of de computer loopt vast tijdens het uitvoeren van de " Torture Test ', de computer opnieuw op te starten , voer BIOS en laat de waarden van de laatste stabiele prestatieniveau .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Fix Deze fout : Onbekende …
·Hoe te wijzigen Videokaarten o…
·Hoe kan ik zien het maximale R…
·Wat is DDR2 en DDR3 ? 
·Helpen met het verbeteren van …
·Informatie over Asus A7M266 Mo…
·Processor Kooptips voor Moeder…
·Bepalen van de maximale Disk S…
·Wat is een stuurprogramma buff…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·AB Switch Install Instructions 
·Verklaring van Basic Interne onderdelen …
·De specificaties van een ASUS G1S 
·Hoe te Geïntegreerde WiFi inschakelen i…
·Hoe je Canon inktcartridges reinigen 
·Hoe je het RAM op een MacBook bijwerken 
·Hoe de temperatuur van een AMD Athlon CP…
·Hoe maak je een 3D draadloze optische mu…
·Het verschil tussen een geïntegreerde e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com