Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te overlock een ECS moederbord
Overclocking computer hardware , zoals een ECS moederbord , is het proces van versnelde standaard klokfrequenties van de fabrikant voor een performance boost te stellen . Met de vooruitgang in computer koelsystemen , heeft overklokken uitgegroeid tot een populaire methode voor het stimuleren van de prestaties snelheid van uw computer zonder dat u geld te besteden aan dure upgrades . Echter , kunnen overklokken gevaarlijk zijn , wat resulteert in onomkeerbare schade door hitte bij de meest extreme als u niet volledig bekend zijn met onderdelen van uw computer en koelsystemen . Overklokken van je ECS moederbord vereist meerdere pogingen en geduld om een optimale prestatie verbeteringen vinden met behoud van de hardware stabiliteit . Wat je nodig hebt
Prime 95
Toon Meer Aanwijzingen
1

Herstart de computer en druk op de " Delete " knop op uw toetsenbord tijdens het opstarten om toegang te krijgen tot de BIOS-instellingen . kopen van 2

Navigeren , met de toetsen " Pijl" op je toetsenbord , om "Advanced Chipset Setup" en druk op " Enter " om uw keuze te bevestigen .
3

Ga naar ' CPU Frequency , " druk op" Enter " en de waarde te verhogen met 10 Mhz , bijvoorbeeld , van 200MHz naar 210MHz . Navigeer naar " HT Frequency ", druk op " Enter " en de waarde aan te passen met een stap , bijvoorbeeld van 5X tot 6X . Druk op " F10 " om op te slaan en " ESC " om het BIOS -menu ( de computer zal opnieuw opstarten en implementeren van uw aangepaste configuraties ) te verlaten .

Download 4 en installeer Prime 95 , een gratis overclock test tool. Dubbelklik op " Prime 95 " om het programma uit te voeren . Klik op het tabblad " Options " aan de bovenkant van het scherm en selecteer " Torture Test" uit het drop - down menu . Klik op " Start" om de marteling test te starten en laat deze gedurende een half uur tot een uur . Als uw computer stabiel blijft en niet crashen , klikt u op de "Stop" knop om de test te stoppen . Start de computer opnieuw en opnieuw in te voeren BIOS . Verhoging van de " FSB Frequency " en " HT Frequency " door de aanbevolen waarden in de stap 3 .
5

Run de " Torture Test" in Prime 95 weer voor een half uur tot een uur . Als uw computer blijft stabiel blijven , verhoging van de " FSB Frequency " en " HT Frequency " weer . Herhaal dit proces tot u de optimale prestaties boost voor uw computer te vinden . Als je overclock te veel en je computer crasht , start u de computer in en laat de " FSB " en " HT " frequenties naar de laatste stabiele niveau .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te verbinden twee videokaa…
·Hoe Memory RAM Modules Doe in …
·Specificaties van de GeForce 8…
·Identificeer DDR RAM Chips 
·Hoe je RAM installeren in een …
·Over Moederborden 
·Hoe te kloksnelheid verlagen 
·Mini - ITX Prestatie 
·Hoe te Overclock de Radeon X13…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kenmerken van de Z - Max TM DMX Lighting…
·Wat is een Firewire IEEE 1394A Adapter ?…
·Hoe maak je een IDE harde schijf install…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron Keyboard Cl…
·Dus je wilt weten hoe je een harde schij…
·Hoe je het luidsprekervolume Met behulp …
·Compaq Presario SR1200NX Technische Spec…
·Mijn Macbook computer zal niet Light Up …
·Printen met een Acer Aspire 5100 Laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com