Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe installeer ik een videokaart op een moederbord met ingebouwde video ?
Computers zijn tegenwoordig veel krachtiger dat hun vroege tegenhangers . Velen worden standaard geleverd met 4 GB geheugen of meer . Dientengevolge , hebben de fabrikanten verplaatst naar met moederborden die de videokaart plaats integreren van een aparte videokaart geïnstalleerd . Deze geïntegreerde videokaarten aandeel geheugen met de rest van het systeem , maar degenen die grafisch intensieve programma's gebruiken zouden profiteren van grafisch geheugen hebben gewijd . Een grafische kaart installeren op een desktop computer relatief eenvoudig . Wat je nodig hebt
Vervangende videokaart
kruiskopschroevendraaier
Desktop computer
Toetsenbord
Muis
Toon Meer Aanwijzingen
1

de stuurprogramma's voor de huidige videokaart . Ga naar het "Configuratiescherm " en dubbelklik op " Systeem . " In XP , selecteert u het tabblad " Hardware " . Selecteer vervolgens " Device Manager . " Dit zal een lijst met apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd . Selecteer "Display Adapters . " Klik met de rechtermuisknop op de videokaart en klik op " Installatie ongedaan maken . " Dit zal de huidige drivers van de computer te verwijderen . Kopen van 2

Schakel de computer uit en trek de stekker uit en alle randapparaten van de toren . Hiermee wordt voorkomen dat elke elektrische lading van schade aan andere interne componenten op de machine . Raak ongeverfd metalen aan om eventuele statische ontlading om schade voorafgaand aan op de computer aan te raken elke interne componenten te voorkomen los .
3

Open de toren door het verwijderen van de twee schroeven van het zijpaneel op zijn plaats , glijdende het paneel terug en het opheffen van het paneel los van de toren . Binnenin , moet u het moederbord te zien, samen met de beschikbare slots waarin de videokaart zetten .
4

Zoek uit of de vervangende videokaart is het geschikt is voor uw systeem . Er zijn drie soorten kaarten die beschikbaar zijn , met inbegrip van AGP , PCI en PCI -express . PCI is de oudste stijl van de videokaart die werd gebruikt . AGP en PCI -express zijn de meest gebruikte video -kaartsleuven in computers van vandaag .
5

Verwijder het metalen plaatje uit het slot dat wordt gebruikt gaat worden . Vaak worden deze gehouden in plaats van een kruiskop schroef . In sommige gevallen worden deze gewoon inklikken . Als schroef wordt gebruikt , houdt u op de schroef als het nodig zal zijn voor het installeren van de oude grafische kaart .
6

Steek de nieuwe grafische kaart in de sleuf en schroef of klem hem op zijn plaats . Dit zal ervoor zorgen dat de kaart goed is aangesloten op het moederbord . Plaats het zijpaneel terug op de toren , sluit alle randapparaten en de stekker van de machine weer in het stopcontact . Zorg ervoor dat u de monitor op de nieuwe videokaart die is geïnstalleerd .
7

Zet de computer aan en installeer de videokaart stuurprogramma's die zijn voorzien van de kaart op een cd . Hierdoor kan de videokaart om te werken op volle functionaliteit .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe controleert de grafische k…
·Hoe maak je een 9800 GX2 video…
·Hoe maak je een VGA- videokaar…
·Een PCI videokaart Veroorzaakt…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe te weten als je een nieuwe…
·Hoe maak je verbinding een Nvi…
·AGP videokaart S - Video-uitga…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dimension 8200 Dimension…
·Hoe Computer Reparatie van een Power Sup…
·Verbod van laptops in College Klaslokale…
·Hoe je PC prestaties te verbeteren met F…
·Hoe maak je een Flash Drive Werk in Wind…
·Hoe de printkop reinigen 
·Hoe kan ik de HP Status Monitor verwijde…
·Hoe Memory verwijderen uit een Inspiron …
·Wat is de LCD Cover van een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com