Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe je documenten op een iPad synchroniseren
U kunt documenten tussen uw iPad en uw computer te synchroniseren op verschillende manieren , maar de beste manier om uw thuis -en mobiele versies van documenten up-to- date is met behulp van een cloud storage service die beschikt over een iPad app . Als u al een MobileMe-account met Apple , heb je een iDisk sharing oplossing . Als u niet beschikt over MobileMe , Dropbox , Box Dot Net en SugarSync bieden allemaal grote hoeveelheden online opslag en apps die uw gegevens synchroniseren met de iPad . Als cloud storage je niet interesseert , kunt u handmatig bestanden te synchroniseren in sommige apps via USB via iTunes , maar dit vereist frequente USB synchroniseren van bestanden up-to- date . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Sync -kabel ( optioneel ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
Cloud Sync
1

Kies een cloud storage service als je dat doet niet reeds een gevestigd . kopen van 2

Verbind uw computer met het internet en het downloaden van de software op uw computer uit de opslaglocatie door het volgen van online instructies van de dienst .
3

Sleep de bestanden die u wilt synchroniseren met uw iPad in de cloud service-interface .
4

Sluit uw iPad met het internet . Wi- Fi werkt beter dan 3G voor bestandsoverdrachten vanwege datasnelheden .
5

Tik op de " Store App " icoon en blader naar de app voor de cloud service die u hebt geselecteerd . Tik op de "Free "-knop en vervolgens op "Install app " en bevestig het wachtwoord .
6

Tik op de app na het voltooien van de installatie , en vervolgens aanmelden met dezelfde account informatie die u gebruikt op uw computer . U krijgt toegang tot alle bestanden die je gedropt in de cloud dienst hebben .
7

Tik op een bestand om het te downloaden naar uw iPad , en vervolgens openen in de juiste app . Bijvoorbeeld, als u Word of Pages-documenten te delen , open het in elke app op je iPad dat deze documenten kunnen verwerken . De cloud -service biedt u de beschikbare opties als u de " Verzenden naar "-knop tikken - een rechthoek met een pijl - . In het document voorbeeldscherm

Re - upload het bestand 8 als u gemaakt eventuele wijzigingen in uw iPad app . De methode om dit te doen is afhankelijk van de app , maar veel productiviteit apps bieden automatische of een keer synchroniseren met gemeenschappelijke cloud services . Kijk voor een cloud - like button of upload pictogram of check " Help" -bestanden van uw app als de app doet niet opnieuw sync bestanden automatisch bij het opslaan .
Handmatige synchronisatie
9

Sluit uw iPad in de USB poort van uw computer met de iPad sync kabel alsof het uitvoeren van een regelmatige synchronisatie , maar veegt de iPad unlock -knop om de synchronisatie te annuleren als deze automatisch start .
10

Klik op uw naam iPad in iTunes en selecteer het tabblad ' Apps ' .
11

Zoek de " File sharing " deelvenster ongeveer halverwege het scherm en selecteer de app die u wilt gebruiken om uw documenten te kunnen synchroniseren . Niet alle apps ondersteunen USB-synchronisatiekabel , maar veel productiviteit apps doen .
12

Sleep de bestanden die u wilt synchroniseren van uw computer naar het deelvenster bestand naast de app die u hebt geselecteerd .
13

Klik op " Sync " of " Apply " om de bestanden te synchroniseren . Eventuele wijzigingen die u in de bestanden op uw iPad zal alleen werken wanneer u re - sync , en zij zullen niet van invloed op alle versies van dezelfde bestanden buitenkant van iTunes op uw computer opgeslagen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Kindle installeren op d…
·iPad Verbeteringen 
·De specificaties van de iPad 
·Hoe maak je Tether een DSLR om…
·Hoe te Beta Update Firmware op…
·Hoe te Aankopen Van iPad naar …
·Is er een MOG App voor de iPad…
·Om te lezen hoe een PDF op een…
·Hoe de iPad converteren naar H…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om bestanden te schrijven naar cd 
·How to Get 's uit uw telefoon met een Bl…
·Hoe je wegkomen met Prank een April Fool…
·Kindle Invriezen Zelfs Nadat Reset 
·Hoe een bestand te herstellen van een ex…
·Hoe maak je Sluit een PC op een TV via U…
·Hoe to Wire USB Audio 
·Een inleiding tot Embedded Systems 
·Instructies voor het toevoegen van geheu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com