Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle Invriezen Zelfs Nadat Reset
De Kindle e - reader kunt dan last hebben van willekeurige bevriezen , en een snelle oplossing wordt meestal gedaan door het resetten van het apparaat . Dit is slechts een tijdelijke oplossing , echter, en het is best om het oplossen van problemen in het geval er een probleem is met het apparaat . Er is meestal een onderliggende oorzaak als je naar de Kindle dagelijks resetten . Beschermende Covers

Er zijn veel gevallen beschikbaar om de buitenkant van de Kindle te beschermen . De ontwerpen variëren , maar ze hebben allemaal kleine haakjes die de Kindle op zijn plaats veilig te stellen . Sommige van deze haken lijken te zijn gemaakt van plastic , maar zijn eigenlijk metaal dat het inwendige van de Kindle raakt . Deze covers zal leiden tot een snelle batterijverbruik , willekeurig rebooten en invriezen . Gebruik de Kindle zonder het deksel te zien of de problemen aanhouden . Als ze dat niet doen , contact opnemen met de fabrikant voor een terugbetaling of omruiling .
USB Problemen

Als je Kindle bevriest terwijl deze is aangesloten op de computer , de USB-poorten of kabel kunnen worden beschadigd . Probeer een andere USB- kabel , indien mogelijk , of sluit hem aan op een andere poort . Als het blijft vriezen , controleer dan de schijf op fouten . Ga naar " Computer " en vind de Kindle in de lijst met apparaten . Klik met de rechtermuisknop en ga naar het tabblad 'Extra' . Klik op ' Nu controleren , " en vervolgens " Start . " Plaats alleen een controle door de eerste optie , " Automatisch Fix File System fouten . "
Delete MP3s

De MP3- functie kunt u muziekbestanden opslaan en naar hen luisteren op de Kindle via een hoofdtelefoon . Dit is een experimentele functie die haar deel van bugs heeft . De prestaties van de Kindle kan aanzienlijk vertragen als je meer dan een paar mp3's opgeslagen op het apparaat hebben . Wis de muziekbestanden uit de map "Muziek" of beperking van het aantal bestanden tot 50 of minder .
Low Battery

Een bijna lege batterij op de Kindle kan veroorzaken allerlei problemen . Als het scherm niet reageert en de batterij bijna leeg is , sluit aan op een stopcontact met behulp van het netsnoer . U kunt ook aansluiten op de USB- poort op een computer , maar het zal langer duren om te laden . Wacht minimaal twee minuten voordat u de Kindle .

Previous: Next:
  ontsteken
·Kindle Invriezen Zelfs Nadat R…
·Google Books en de Kindle Comp…
·Hoe kan ik een brief op een Ki…
·Voordelen van een 3G Kindle 
·Hoe maak je een Amazon Kindle …
·Hoe je e - Books downloaden va…
·Wat te doen als mijn Kindle 2 …
·Hoe maak je Stuur een Kindle b…
·Hoe te bestellen uitschakelen …
  Related Articles
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
Hoe te MOBI bestanden versturen naar de …
Kindle Content naar iPad 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe kan ik een boek Transfer Van Kindle …
Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
Hoe te Kindle installeren op de iPad 
  Hardware Articles
·Power Mac G4 wordt geplakt op een blauw …
·Waar naar Place Spelen op een iPad 
·Wat te doen als Kindle Is & Frozen schak…
·Inspiron 5100 Zal niet Power Up 
·Hulpmiddelen voor het reinigen van een c…
·Hoe te SNMaster IDX Bestanden terugzette…
·Hoe de Serial ATA -kabel verbinding 
·Hoe maak ik kalibreren een iMac & een i9…
·Hoe maak je een HP Laser Jet 5SI Problem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com