Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kun je schrijven notities in een Kindle DX ?
De Kindle elektronische reader is oorspronkelijk geïntroduceerd in 2007 en werd al snel de snelst verkopende product op Amazon.com . De Kindle DX , die te koop vanaf 2009 werd aangeboden , is een grotere versie van de Kindle- apparaat, maar biedt dezelfde functies en voordelen . U kunt aantekeningen maken op je Kindle DX , en de notities worden automatisch opgeslagen en tijdens toekomstige lezingen van het boek gemarkeerd door een voetnoot nummer . DX Versus Andere Kindles

De notities taak op de Kindle DX is vrijwel identiek aan die op de Kindle , Kindle 2 en Kindle 3 . De indeling van de inrichting iets anders door de grotere omvang . De "Menu " knop en de vijf-weg directionele controller op de Kindle DX is verder gelegen aan de rechterkant op de Kindle DX dan ze zijn aan de andere Kindles , en het toetsenbord is beduidend groter op de DX .

schrijven notes

Om notities te schrijven op de Kindle DX , druk op de "Menu " knop op elk gewenst moment tijdens het lezen . Klik beneden op de vijf -weg directionele controller en selecteer " Voeg een notitie of Highlight . " Verplaats de cursor naar de specifieke locatie waar u uw notitie te plaatsen en begint te typen op het toetsenbord . Klik een keer naar beneden op de vijf -weg directionele controller om te landen op de " Save Note " optie en klik op het midden van de controller om de notitie op te slaan .
Toegang Notes
< br

Access > eerder geschreven notities op elk moment tijdens het lezen door te klikken op de knop "Menu" gevolgd door " Bekijk notities en tekeningen . " De notities en bladwijzers samen zijn opgenomen , met " Your Note " of " Jouw Bookmark " om aan te geven welke het is. De notes worden vermeld in de volgorde waarin ze zijn geschreven .
Sharing Notes

Notes
kunnen worden gedeeld op Facebook of Twitter via de optie ' Opslaan en delen " . Klik beneden op de vijf -weg directionele controller en selecteer " Voeg een notitie of Highlight . " Verplaats de cursor naar de specifieke locatie waar u uw notitie te plaatsen en begint te typen op het toetsenbord . Klik een keer naar beneden , vervolgens klikt u links een keer tot " Opslaan en delen " is gemarkeerd . Klik op het midden van de vijf-weg directionele controller om uw notities posten op Twitter en /of Facebook , als je geregistreerd en gekoppeld uw Kindle DX naar een of beide van deze websites .

Previous: Next:
  ontsteken
·Heeft Kindle Steun de Mobipock…
·Hoe u uw e-mailadres wijzigen …
·Hoe je Typ op de Kindle 
·Hoe kan ik een Ebook Format Wi…
·Hoe te lezen eerder gekochte b…
·Hoe maak je een Kindle Herstel…
·Hoe MP3 -bestanden laden naar …
·Technologieën gebruikt in de …
·Hoe te boeken van de ene naar …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·PC RAM Compatibiliteit 
·Hoe partitie een SD -kaart 
·Hoe het opzetten van een externe harde s…
·Het verschil in CD Writers & DVD Writers…
·Hoe maak je afdrukken een Netgear Mini S…
·Hoe doe ik Refill Q2612A Toner ? 
·Hoe maak je Power Up een laptop van slaa…
·Hoe ik mijn seriële printer aan te slui…
·Hoe kan ik een draadloze adapter vervang…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com