Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Het scherm wordt niet omslaan via My iPad
Het scherm van een iPad zou automatisch roteren om uw visie te ondersteunen in landscape of portrait -modus . Sommige apps ondersteunen alleen een single mode en zal geen kwestie hoe u uw scherm niet draaien . U hebt misschien ook de rotatie lock ingeschakeld , die je scherm vergrendelt in zijn huidige functie . Software glitches kan ook dit probleem veroorzaken . In een van de laatste twee gevallen , kunt u zelf meestal het probleem verholpen . App Ondersteuning

Als uw scherm roteert of klapt in sommige apps , maar niet anderen , uw app wordt niet ondersteund door de rotatie functie . Apps ontwikkeld voor de iPhone zijn compatibel met de iPad , maar veel alleen werken in portret-modus . Dit betekent dat de ontwikkelaar is de app voor een verticale lay-out geoptimaliseerd en de programmering zal niet toestaan ​​dat de app te draaien . Er is geen manier om dit op te lossen , maar u kunt contact opnemen met de ontwikkelaar of een video van de app in de App Store te vragen voor extra rotatie functies . De ontwikkelaar kan wel of niet reageert
Rotatie Lock

De iPad heeft twee rotatie lock methoden: . Een hardware en een software lock . Start uw app Instellingen en raak het veld " General " . Scroll naar beneden naar de "Use kant schakelaar op " entry en zien of het is ingesteld op rotatie lock of mute . Als deze is ingesteld op het slot instelling te draaien , gebruik de zij -schakelaar boven je iPad volume schakelaar te vergrendelen en ontgrendelen uw rotatie. Als deze schakelaar is ingesteld om de iPad uit te schakelen , dubbelklikt u op de home-knop en schuif uw vinger over de apps aan de onderkant van het scherm van links naar rechts . Dit onthult de iPod-bedieningselementen , een helderheid en een pictogram dat eruit ziet als een slot met een gebogen pijl eromheen . Dit is de software draaivergrendeling . Raak het aan om de rotatie van de iPad te ontgrendelen . Elke keer dat de rotatie is vergrendeld , een kleine versie van het slotje verschijnt in de buurt van het batterijniveau in de rechterbovenhoek van uw scherm . Dit maakt het gemakkelijk om te zeggen of de rotatie lock is jouw probleem .
Software Reset

Als de rotatie van uw iPad niet is vergrendeld en het probleem treft alle je apps , moet u wellicht een fout in de software . Rebooten van je iPad kan zorgen van veel voorkomende software glitches , dus probeer dat reparatie methode eerste . Druk op de slaap /waak -knop ingedrukt totdat er een bericht en stroom uit schuifknop verschijnt , schuif vervolgens de stroom uit te schakelen zoals aangegeven op het scherm . Laat de iPad helemaal stoppen , aangegeven door het scherm heen helemaal donker . Dit kan een paar minuten duren als u niet uit te zetten in een tijdje . Na een paar minuten in een volledig stilgelegd staat , start u de iPad door op de slaap /waak -knop totdat deze bevoegdheden .
Backup en Restore

Als je probeerde de methodes descirbed en uw iPad zal nog steeds niet zijn schermstand wijzigen , moet u het besturingssysteem opnieuw moet installeren . Dit proces is zeer vergelijkbaar met het synchroniseren van de iPad naar uw computer . Gewoon aansluiten als normaal en laat de iPad te synchroniseren met iTunes . Nadat de synchronisatie is voltooid , klikt u op uw iPad onder ' Apparaten ' en de tab ' Samenvatting ' als deze nog niet is weergegeven . Selecteer " Restore " en volg de aanwijzingen op het scherm om een back-up en herstellen van uw iPad . Het kan nodig zijn om opnieuw in te voeren alle opgeslagen wachtwoorden , en het opzetten van uw e-mail accounts , contacten en agenda's weer na het herstellen . Als dit nog steeds niet het probleem oplossen , contact op met Apple Support .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je Game Backup Slaat op ee…
·De iPad en Keynote synchronise…
·Hoe te iBooks Kopiëren naar e…
·Waarom wordt mijn iPad Say Kan…
·Hoe je iPad activeren op AT & …
·Hoe je foto's en video nemen v…
·Mijn iPad niet laden van een 3…
·Hoe maak je Voeg een achtergro…
·Kan een Pages- bestand van een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·De Specificaties van een IBM Thinkpad R4…
·Mijn toetsenbord is niet Typen : Beeping…
·Hoe maak je Whitewash een computer 
·Waarom u moet niet Put uw laptop compute…
·Hoe kan ik een laptop dvd- drive install…
·Hoe kan ik drivers installeren op een De…
·Hoe kan ik een Dell-laptop HD Kopiëren …
·Opties voor de Financiering van een lapt…
·Hoe je iPhone Contacten Synchroniseren m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com