Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Laserjet printer Problemen
Laserjet printers zijn uitgegroeid tot een van de meest gebruikte soorten printer in woningen en kantoren . Afdruktaken gedaan met behulp laserjet printers zijn sneller te printen en te drogen dan bubblejet printers . Er zijn verschillende componenten in een laserjet printer en een van deze onderdelen kunnen hun eigen problemen ontwikkelen . Alleen maar omdat je laserjet wordt niet goed afgedrukt betekent niet dat het moet vakkundig al worden gerepareerd . Zijn er verschillende gemeenschappelijke laserjet printer problemen die eigenaren kunnen oplossen op hun eigen. Gehoor geven aan de Error Codes

Vele topmerken van laserjet printers bevatten een digitaal display . Wanneer er een fout met de printer , zal een overeenkomstige foutcode verschijnt op dat scherm . De foutcode zal u vertellen waar in het apparaat het probleem zich heeft voorgedaan en , soms , zelfs de specifieke kwestie . Eenheden die niet een scherm hebben hebben vaak indicatielampjes dat een algemeen idee van eventuele problemen met de printer bieden . Als uw printer heeft geen display of lampjes om inzicht te bieden op het probleem, zal het merendeel van de resterende printers tenminste geven een toelichting op de printer fout op uw computerscherm via de printersoftware geïnstalleerd met de printer .

papierstoringen

Net als bij andere soorten printer , papierstoringen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende probleem dat een laserjet printer ervaringen . Wanneer het papier vastloopt , zoek het gebied waar de storing heeft plaatsgevonden door het openen van de hoofdingang van de printer en het wegknippen van de hefbomen die de printer rollen te openen . De locatie van de rollers en hefbomen varieert van printer tot printer , maar er moet een diagram worden in de handleiding die bij uw laserjet printer. Zodra u de ingediende papier lokaliseren , trek deze voorzichtig uit de roller in de richting dat het natuurlijk zou bewegen door de printer , en let niet te verdwaalde stukken vertrekken . Wanneer het papier wordt verwijderd , sluit de deur en de printer moet worden hervat werken .

Papierstoringen
worden niet altijd veroorzaakt door roller kwesties wel. Verkeerd laden van het papier is ook een belangrijke oorzaak van papierstoringen . Voor het laden van uw laserjet printer , zorg ervoor dat het papier niet wordt gebogen of gekruld en dat deze correct is geplaatst volgens de instructies voor uw individuele printer verkeerd ingevoerd , waardoor papierstoringen kunnen veroorzaken .
< Br > printer gaat niet aan

Als uw laserjet printer is aangesloten , maar gaat niet aan , check de " Online /Offline ' knop die op de voorkant van de vele professionele laserjet printers . Als deze knop per ongeluk werd overgeschakeld op ' Offline ', de printer niet kan worden ingeschakeld .

U kunt ook proberen het loskoppelen van de kabel waarmee de printer is aangesloten op de computer en steek hem opnieuw in Het probleem kan gewoon een losse verbinding tussen de units.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te beslissen of u een kleu…
·Piezo Inkjet Technologie 
·Hoe maak je een Kodak 5000 ser…
·Hoe te Printers Deel at Home 
·De gemiddelde prijs van een Ph…
·Hoe maak je een Refill Kodak P…
·Hoe kan ik een printer driver …
·Hoe te Refill een Epson printe…
·Instructies voor het bijvullen…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
  Hardware Articles
·Hoe te Sommige van mijn RAM gebruiken vo…
·Hoe kan ik VHS Tapes Kopiëren naar een …
·DDR Vs . SDRAM geheugen 
·Hoe maak je een stekker vervangen in een…
·Hoe maak je een Canon S530D Photo Printe…
·Wat zijn dvd- RAM Drive ? 
·Verschil tussen XD en SD Media Cards 
·Hoe je HP LaserJet printersoftware voor …
·Hoe Memory Zet op een iPod 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com