Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een 3D-printer monteren op uw iPad
De Apple iPad is ontworpen als een draagbare tablet , hoewel veel laptop functies zijn ingebouwd in het. Draadloos afdrukken op een 3D -printer , met zowel de iPad en de printer aangesloten, moet de printer eerst worden gemonteerd , zodat de iPad is zich bewust van zijn aanwezigheid . De procedure is eenvoudig , en er zijn geen aanpassingen van de iPad . Een programma dat is ontworpen voor de iPad , legaal beschikbaar te bezitten , integreert met de iPad besturingssysteem, zodat de 3D- printer kan worden gemonteerd . Instructies

Draai 1 op de 3D-printer die is aangesloten op het draadloze netwerk . Start het gratis programma iTunes door deze te selecteren via de knop "Start " , gevolgd door het menu " Alle Programma's " . Laat het iTunes -programma draait. Kopen van 2

Download het AirPrint installatieprogramma van de iPad drukkerij liefhebber gratis website ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload om de installatie te starten .
3

Selecteer " Auto" van de " Dienst Startup " drop - down menu op het hoofdscherm van het programma . Controleer de "Allow Blank Password " checkbox op het scherm . Klik op de " Install AirPrint service " -knop .
4

Klik op de "Start" knop aan de onderkant van het scherm en selecteer " Configuratiescherm " in het menu . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de 3D- printer die is in het venster dat op het scherm verschijnt .
5

Selecteer " Printereigenschappen . " Klik op het tabblad " File Sharing " in het venster dat verschijnt . Klik op het pictogram van de 3D-printer in het venster onder het tabblad . Klik op de knop " Apply " , gevolgd door op de rode " X " in het venster rechtsboven om te sluiten .
6

Klik op de "Home " knop op de iPad . Swipe de schuifknop op het scherm om naar het beginscherm . Tik op een pictogram van de webbrowser .
7

Ga naar een website die een afbeelding die u wilt om de 3D- printer te sturen kenmerkt . Tik op de knop in de rechterbovenhoek van de webpagina te brengen een drukkerij drop- down menu .
8

Kies ' Printer Opties . " Selecteer de 3D- printer in de lijst in een venster . Laat de iPad hebben een minuut of twee om de gegevens die nodig zijn voor de 3D-printer te bedienen voordat u een ander pictogram of het verlaten van de web browser te sturen .

Previous: Next:
  iPad
·Kan ik u een wachtwoord opgeve…
·Hoe toegang iPad mappen 
·De voordelen van een iPad Vs .…
·Kan je SSH op een iPad ? 
·Hoe de Kindle App te installer…
·Apple iPad Web Eisen 
·Elektronische Checklist voor d…
·Hoe krijg ik de Waiting icoon …
·Hoe je 3G Access op uw iPad Ge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Factory Reset een Acer Iconia Tab…
·Hoe Computer Printer problemen op te los…
·Hoe maak je Color Calibration Devices Ko…
·Hoe de processor in een Toshiba Satellit…
·Hoe een computer Van Components Bouwen 
·Hoe kan ik een NTFS schijf formatteren v…
·Wat is de J7 Jumper Block ? 
·Problemen met een HP -printer Model 7310…
·GeForce Gx 5700 stuurprogrammaproblemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com