Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
GeForce Gx 5700 stuurprogrammaproblemen
De GeForce FX 5700 is een high - end videokaart met 256 MB geheugen en een 25dB koelsysteem dat het oververhitting vorm houdt . Maar deze video driver is een beetje anders dan anderen van zijn klasse in dat het ook een plasma display fan , dat is een combinatie LED en LCD . De LED verlichte ventilator koelt de kaart en het display kunt u de kaart temperatuur en de draaisnelheid van de ventilator te lezen . Vanwege deze extra functies installeren en het krijgen van de videokaart drivers goed te laten werken kan soms een probleem zijn. Driver Conflict

Zoals bij elk nieuw geïnstalleerde drivers kunnen conflicten optreden met bestaande hardware drivers of software applicaties . Deze conflicten kunnen foutmeldingen , onjuiste bekijken van video's of het onvermogen om bepaalde functies van de videokaart te controleren veroorzaken . Zorg ervoor dat uw computer in optimale omstandigheden voordat u de video driver . Voer een checkdisk , register cleaner en defragmenteren van uw harde schijf voorafgaand aan de installatie , omdat dit zorgt ervoor dat de installatie schoon te maken en te voorkomen dat elke Windows- stuurprogramma in conflict met de nieuwe video drivers . Vermijd het gebruik van een andere toepassing als u de driver te installeren en uw antiv - irus programma tijdelijk te sluiten , omdat deze zijn ook bekend te bemoeien met een nieuwe video driver .
Software Bundle

de GeForce FX 5700 videokaart wordt verkocht met een softwarepakket dat de bestuurder en de optionele WinDVD 4 en PowerDirector ME software bevat . In tegenstelling tot andere kaarten van dit type zijn er geen extra niet- noodzakelijke software programma's die de productiekosten verhogen . Echter , als je niet van plan bent over het gebruik van een standaard installatie vanaf de cd die alle software en drivers te installeren , zorg ervoor dat je onderscheid maken tussen de belangrijke driver software die u nodig hebt en het programma software je kunt leven zonder .
< Br >
nieuwste stuurprogramma

Zorg ervoor dat u de nieuwste driver voor de GeForce FX 5700 , aangezien nieuwere versies kunnen worden uit en op de website worden geplaatst . Deze nieuwere drivers bevatten firmware voor driver problemen of problemen die kunnen optreden wanneer de kaart is geïnstalleerd en in de meeste gevallen zijn nieuwer dan de drives gebundeld met de kaart die je net gekocht .
Clean Install
< br >

Bereid de computer voor een schone video driver installatie door eerst de vorige videokaart driver verwijderen . Voor het verwijderen van de oude videokaart , verwijdert de oude videokaart drivers van " Programma's " en de " Device Manager " in het configuratiescherm . Zet de computer uit en installeer vervolgens de kaart en de drivers .
Software Updates

Zodra je je video driver installeren en voordat je begint te spelen geen games er zeker van te downloaden de nieuwste Flash Player en DirectX 9 . Anders kan je video fouten die kunnen appea4r te zijn gerelateerd bestuurder te krijgen , maar zijn echt veroorzaakt door ontbrekende software .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je verbinding een SVG…
·Hoe maak je Pins op een parall…
·Wat is PCM Sound ? 
·Hoe maak je een serieel - naar…
·Wat is een Micro - USB ? 
·Hoe maak je een video-controll…
·Verschillen tussen DS9 & DB9 s…
·Zijn Touch Screen Computer bet…
·Wat is een PCI Serial Controll…
  Related Articles
Hoe maak je een Geforce videokaart te we…
Hoe maak je een GeForce 6200 videokaart …
Hoe maak je een GeForce grafische kaart …
Hoe je de instellingen veranderen op mij…
Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB vid…
De GeForce 8500 GT grafische kaart Voedi…
Hoe te identificeren Mijn GeForce videok…
How to Set Up een NVIDIA GeForce 8600 gr…
Hoe maak je een KFA2 GeForce 7300 LE Vid…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een monitor aansluiten op ee…
·Hoe kan ik een Brother Printer Toner Pos…
·Hoe de ventilator te verwijderen van een…
·Hoe PC Programma Sounds Fix 
·Hoe maak je een TiVo te hechten aan een …
·Hoe maak ik gebruik van een Tablet Graph…
·Hoe de video-uitgang wijzigen op een HP …
·Canon I550 Printer Help 
·Hoe je het scherm vervangen op een LifeB…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com