Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe lang is een VGA-kabel ?
VGA ( Video Graphics Array ) is een van de standaard soorten verbindingen voor het versturen van videosignalen van een computer op een monitor , projector , tv of ander apparaat . De VGA-kabel connector is een taps toelopende rechthoekige 15 - polige stekker en interface- poort , en het ondersteunt verschillende video- resoluties door een verscheidenheid van formaten . Zoals met elk type audio /video -kabel , VGA -kabels zijn verkrijgbaar in een breed scala van verschillende lengtes . Bronnen

VGA kabels
zijn verkrijgbaar voornamelijk uit winkels die computers , elektronica en andere audio /visuele apparatuur , alsmede uit een verscheidenheid van online fabrikanten en de detailhandel verkopen . De prijs van een bepaalde kabel zal afhangen van de specifieke handelaar, het merk en de kwaliteit van de kabel en de lengte van de kabel . Als u op zoek bent naar een bepaalde lengte van de VGA-kabel , is de kans groot dat het kan worden gevonden zonder veel inspanning .
Formats

De VGA-kabel aansluiting zorgt voor de overdracht van video - alleen signalen niet alleen in de originele VGA-formaat , maar ook in meer geavanceerde signaal- formaten die een hogere beeldresolutie en verschillende schermformaten ( breedbeeld dus ) te leveren . Deze omvatten SVGA ( Super VGA ) , XGA ( eXtended Graphics Array ) , SXGA ( Super XGA ) en UXGA ( Ultra XGA ) , met indelingen van XGA en boven beschouwd high - definition ( HD ) -formaten .
< Br >
Lengths Cable

Afhankelijk van de bron , VGA kabels zijn verkrijgbaar in lengtes zo kort twaalf centimeter . Voorkomende lengten zijn 6 , 10 en 15 voet , met een lengte over het algemeen toegenomen met vijf of tien meter verder dan dat . In het langere einde van het spectrum , zijn VGA kabels in 50 , 100 , 150 en zelfs 200 voet lengte . Kabels kunnen ook worden bevestigd aan elkaar om de totale afstand bij langere kabels nodig te verhogen . Bovendien , VGA-adapter kabels zijn ook beschikbaar die een apparaat met een VGA- ingang of uitgang naar een die een DVI , DisplayPort , USB of zelfs HDMI -interface , biedt onder anderen.
Signaal Verlies < br >

Hoewel VGA kabels worden gefabriceerd in lengten van meer dan 100 voet , met langere kabels kunnen signaalverlies en degradatie veroorzaken . Het moment waarop dit gebeurt is afhankelijk van de kwaliteit van de kabel en de videoresolutie wordt uitgezonden , met de mogelijke nauwkeurige afstand afneemt naargelang de resolutie toeneemt . Als algemene regel , een signaal op 800 bij 600 resolutie handhaaft helderheid tot 100 voet ; 1024 bij 768 tot 75 meter , en 1280 x 1024 tot 50 voet . Dit effect kan worden geminimaliseerd met het gebruik van een signaalversterker /versterker of VGA balun adapters die het signaal over te brengen door middel van een hogere kwaliteit twisted pair kabels .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je verbinding een USB…
·FAQ Over Touch Screens 
·Wat is DB - 9 & D - Sub ? 
·Hoe kan ik Haak Sound Speakers…
·Hoe kan ik testen een Comm Por…
·Hoe maak je een Memory Stick t…
·Hoe kan ik mijn Record Volume …
·Wat zijn de voordelen van een …
·Xerox 6135 Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Fix scherm flikkeren op een 2008 Mac…
·Hoe maak je een Core I7 Overclock 
·Hoe zet ik Dreamweaver op een Flash Driv…
·Hoe een computer te gebruiken als een St…
·Hoe Dell Laptop Moederborden Test 
·Het krijgen van een computer te werken m…
·Hoe maak je een Canon IP3500 Problemen 
·Hoe u uw huis Monitor Met een webcam 
·Wat te doen met een bos van oude compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com