Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
FAQ Over Touch Screens
Touch schermen worden weergegeven op meer apparaten dan ooit tevoren . Als je verbijsterd door enkele van de referenties die u ziet te gebruiken touch - screen technologie je niet alleen bent , maar de belangrijkste kenmerken van touch screens zijn niet moeilijk te begrijpen . Touch screens worden gebruikt binnen veel verschillende soorten computers , maar hun algemene kenmerken zijn in grote lijnen hetzelfde . Touch - screen interactie wordt gezien door veel mensen als prettiger en intuïtiever maken dan de traditionele computermodel . Welke apparaten gebruiken Touch Screens ?

Touch screens
worden gebruikt door verschillende soorten digitale apparaten zoals mobiele telefoons , tablet-pc , laptop en desktop computers , eBook readers , satellietnavigatie gereedschappen en gespecialiseerde machines in omgevingen zoals banken . Basic touch- screen technologie is al enige tijd , maar de technologie is sterk gevorderd in combinatie met de stijging van de mobiele apparaten , met name smartphones en draagbare tablet of laptop computers . Enkele van de eerste apparaten om het gebruik van touch screens populariseren hebben de Apple iPhone , iPad en iPod touch , de Nintendo DS en smartphones met het Google Android besturingssysteem , aanvankelijk geproduceerd door HTC .
Wat types van interactie Touch Screens bieden ?

Touch - screen apparaten
zijn voornamelijk interactie met behulp van de vingers in plaats van het toetsenbord en de muis gebruikt in de traditionele desktop computing. In sommige gevallen is een stylus wordt gebruikt voor interactie met een touch- screen toestel . Tikken op pictogrammen op het scherm zichtbaar heeft ongeveer hetzelfde effect als het klikken met een muis . Slepen items wordt bereikt door het aanraken en schuiven de vingertop of stylus over het scherm . Ingedrukt te ( indrukken van een ruimte langere tijd ) brengt gewoonlijk tot "context " menu , vergelijkbaar als klikken met de muis . Sommige touchscreens ook multitouch interactie met die twee vingers gebruikt kan worden , bijvoorbeeld door te knijpen om in te zoomen of verspreiden van de vingers om uit te zoomen .
Welke soorten Application Heeft Touch Screens gebruiken ?

Touch screens
worden gebruikt met de meeste toepassingen geopend door toevallige computergebruikers , evenals een aantal geavanceerde programma's . Veel apparaten met aanraakscherm niet beschikt over een QWERTY-toetsenbord in hardware geïnstalleerd , zodat tekstinvoer wordt ook uitgevoerd met behulp van het scherm waarop het personage toetsen kunnen worden aangeboord om te typen . Dit betekent dat apparaten met aanraakscherm worden meestal niet gebruikt om grote hoeveelheden tekst in te voeren als met een fysiek toetsenbord , zodat de apparaten hebben de neiging om meer te worden gebruikt voor casual activiteiten zoals websurfen .
How Do Touch schermen Handle het Internet

internetsites
en toepassingen behoren tot de belangrijkste bronnen geraadpleegd op apparaten met aanraakscherm , omdat ze meestal leiden tot een lichtere mate van interactie met de gebruiker ; ? bijvoorbeeld in vergelijking met het gebruik van zakelijke applicaties zoals Word verwerken . De meeste websites zijn toegankelijk via een touchscreen op vrijwel dezelfde manier als met een monitor , muis en toetsenbord . Sommige soorten inhoud , zoals Flash-animatie , kan moeilijk voor touch screen interactie bewijzen omdat sommige van de acties die u kunt met een muis ( zoals zweven ) dragen niet kan worden bereikt met behulp van een touch screen .
< Br > Wat Technologies Heeft Touch Screens gebruiken ?

de generieke naam gegeven aan touch- screen interactie met de vingers is ' haptische . " haptische technologie is algemeen alle digitale tool die aanraking gebruikt voor interactie . Evenals het geven van de gebruiker de controle over het apparaat , haptische technologie in touchscreens voorziet ook feedback , bijvoorbeeld een korte vibrerende sensatie is feedback gegeven aan een gebruiker wanneer een controle wordt getikt . Touchscreens ook gebruik LCD -technologie , die kan renderen high definition beelden maar ook als interactivem voor hun visuele displays .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe Hook Up een PlayStation 3 …
·Hoe maak je een seriële muis …
·Hoe te Ppjoy configureren 
·Hoe je het luidsprekervolume M…
·Welke onderdelen van de comput…
·Hoe maak je een computer aansl…
·Hoe maak je een microfoon gebr…
·Hoe krijg je een Memory Stick …
·Hoe maak je verbinding een Wii…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe te Schakel de iPad Touch 
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
iPad Touch Technology 
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
  Hardware Articles
·Hoe te Kopieerbeveiliging een SD-kaart 
·Hoe de i5 MacBook Pro 
·Problemen met ATI 8,11 Drivers 
·Hoe je het gebruik van USB-opslagapparat…
·Hoe te Herstart Van Apple Grey Screen 
·Hoe maak je een toetsenbord te verwijder…
·Wat is Dell Computer Service Compleet Ca…
·Wat gebeurt er als je verliest de PC Res…
·Hoe maak je een C6300 Wireless Printer P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com