Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 videokaart
Video kaarten worden gebruikt voor afbeeldingen of video - intensieve applicaties op personal computers . De twee grootste fabrikanten van technologie videokaart zijn ATI Radeon -en Nvidia . De twee bedrijven zijn in directe concurrentie , en dit heeft geleid tot veel kwaliteit , concurrerende producten besturen van de prijs die voor de consument . De ATI Radeon HD 4870 is een van de producten die zit in de evenwichtige sweet spot van de prijs versus prestatie . Identificatie

De ATI Radeon HD 4870 videokaart is ontworpen voor gebruik met personal computers ( pc's ) als een grafische versneller . Volgens AMD , als je eenmaal de kaart toe te voegen aan uw pc , kunt u " let op Blu - ray-films en HD-content af te spelen met een ongelooflijke visuele precisie , of neem uw ​​ervaring naar een hoger niveau met nieuwe multimedia mogelijkheden . Laat het allemaal met break -through efficiëntie dat geen afbreuk doet prestaties . "
Eigenschappen

De Radeon HD 4870 biedt een groot aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers . Volgens AMD's product website , de kaart heeft een nieuwe grafische engine TeraScale met snelheden tot 1,2 teraflops , een GDDR5-geheugen GPU , volledige Microsoft DirectX ondersteuning , anisotropische filtering en 24x aangepast filter anti - aliasing , versnelde video encoding , en een 2x prestaties toenemen van de vorige generatie AMD videokaarten .
Functie

de Radeon HD 4870 is een grafische kaart is ontworpen voor computer gaming en HD-video afspelen . Het is een krachtige kaart die de nieuwste games kan draaien op de aanbevolen instellingen . Tom's Hardware gaf het de volgende beoordeling : " Voor een keer , onze beoordeling van deze Radeon HD 4870 zal zijn simpel : Het is een uitstekende high - end grafische kaart met dezelfde architectuur en de meeste van de sterke punten van de Radeon HD 4850 , het is in een hogere categorie prestatie - en prijs - wijs . "
overwegingen

De Radeon HD 4870 is een ideale videokaart oplossing voor gebruikers die veel computerspelletjes spelen en genieten van het kijken HD-video -of BluRay -films . Echter , een grafische kaart met dit soort prestaties heeft een prijskaartje . Hoewel nog steeds beschouwd als een budget -kaart , overwegen precies wat uw grafische wensen worden alvorens te investeren in een stuk hardware zoals deze .
Waarschuwing

Bij het kopen van dure hardware zoals de Radeon HD 4870 , moet u alleen kopen bij gerenommeerde retailers die liberale terugkeer en uitwisseling beleid . Delicate hardware die wordt geleverd kan soms breken tijdens het transport , en het kopen van een bedrijf dat zal zorgen voor een nieuw product gratis bespaart u veel gedoe .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een betere resolut…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·De GeForce 8500 GT grafische k…
·Hoe naar 6 pin PCI Express Vid…
·Hoe maak je een CRT -monitor t…
·Hoe om stof te verwijderen uit…
·Hoe gebruik je een SD-kaart te…
·Hoe maak je een 3D- videokaart…
·Hoe maak je een PC videokaart …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat is de betekenis van het CPU-gebruik …
·PPM definiëren in Printers 
·Wat is het verschil tussen SATA vs RAID …
·Het touchpad op mijn Lenovo T400 werkt n…
·Hoe maak je een werkstation computer te …
·Hoe om te controleren voor de nieuwste C…
·Hoe te Lamborghini laptoptassen kopen 
·Hoe de laptop Scroll Pad Gebruik 
·Hoe maak je een Canon Pixma MP480 Proble…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com