Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe om stof te verwijderen uit van een videokaart
Het beste is om het stof van je videokaart schoon eens in de vier maanden of zo . Echter , als u merkt dat uw computer wordt steeds oververhit , kunt u naar binnen te kijken om te zien of je iets dat kan worden waardoor het te heet kan spotten . Soms kan een vuil videokaart . Instructies
1

Gebruik een elektrostatische ontlading ( ESD ) polsband . Alvorens in te gaan op uw computer , veilig en gebruik de ESD bandje verkrijgbaar bij de meeste winkels waar computers of computer onderdelen worden verkocht . Dit zal eventuele statische elektriciteit die u kunt hebben opgepikt op de juiste plek in de computer en eventuele gevoelige onderdelen die u mogelijk aanraken niet verpesten kanaliseren . U moet het klittenband deel hechten aan uw pols en clip op de flexibele kabels aan het frame van uw computer . Echter , zorg ervoor dat dit volgt de aanwijzingen van uw specifieke band. Kopen van 2

Verwijder langzaam de videokaart uit de sleuf . Sommige videokaarten die fans zullen een stekker aan de stroomvoorziening moet u eerst verwijderen . Doe dit voorzichtig .
3

Gebruik een bus perslucht te blazen het stof . Perslucht is verkrijgbaar bij de meeste winkels waar de computer of computer onderdelen beschikbaar zijn . Als je een kaart hebt met een ventilator , doe eerst de andere kant zonder ventilator . Als het niet een fan helemaal heeft, doe hetzelfde voor beide partijen . Start om lucht te blazen in een hoek in plaats van rechtstreeks naar beneden, zodat het stof blaast af van de videokaart en niet alleen duw het verder in de kaart zelf . Houd de lucht knop ingedrukt . Gebruik in plaats daarvan korte uitbarstingen van de lucht als u het schoonmaken .
4

Indien van toepassing , het reinigen van de ventilator kant van de videokaart . Gebruik perslucht om de ventilator te reinigen . Houd de messen zodat ze niet draaien terwijl je blaast korte uitbarstingen van lucht in de ventilator . Je moet zien het stof vliegen . Reinig vervolgens de rest van die kant met de ingeblikte lucht .
5

Zet de videokaart terug . Schuif langzaam de videokaart terug in de computer en sluit de stekker , indien aanwezig . De plug kan zijn tanden worden geprikt , dus wees voorzichtig om te gaan in een rechte , zodat je niet buigen van de pinnen .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Kan ik Route Audio Hoewel een …
·Hoe maak je een Radeon X1650 P…
·Hoe om te upgraden uw G5 grafi…
·Hoe maak je een Video Card In …
·Hoe je grafische kaart prestat…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Nvidia G - Force FX grafische …
·Hoe te om Uw Video Games Met b…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het verschil tussen DDR DIMM & DDR SDRAM…
·Hoe je harde schijven wijzigen in een Ma…
·Hoe maak je een Home Internet Gateway in…
·Hoe je RAM -geheugen toe aan een Sony Va…
·Hoe maak je een G40 IC chip U99 Vervang 
·Hoe maak je een label rechtstreeks op ee…
·Hoe de RAID-array op een HP -computer 
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3820 printer t…
·Hoe maak je Harden een Cisco Router Fire…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com