Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hoe maak je Harden een Cisco Router Firewall
Harden een router betekent het configureren om toegang te controleren , ongewenst verkeer te elimineren en het minimaliseren van de kwetsbaarheid voor aanvallen . Cisco-routers bieden een beschermende firewall tegen vijandige aanvallen en hacken , maar het verlaten van de firewall op de oorspronkelijke instellingen kunnen niet genoeg zijn , zoals u kan nodig zijn om ook te controleren hoe uw medewerkers communiceert met de router : Als u werknemers die geen wortel nodig hebben toestemmingen om te werken met en het configureren van de firewall , niet geven permissies . Instructies
1

Maak een banner tekst om ongeautoriseerde gebruikers te waarschuwen weg . Een banner is een verklaring van uw router presenteert als iemand inlogt op aanvankelijk , hen te informeren wiens systeem het is en dat u onbevoegde toegang verbieden . Dit is een noodzakelijke stap als u wenst om juridische stappen te ondernemen tegen een onbevoegde gebruiker . Kopen van 2

Schakel alle onnodige services router en poorten . Cisco- routers hebben poorten ingeschakeld voor specifieke Transmission Control Protocol en User Datagram Protocol - regels voor het verzenden van internetgegevens - diensten, die je misschien niet nodig hebt of wilt . Deze bieden extra toegangspunten voor iedereen die probeert om uw netwerk te hacken , dus hou ze neer als je niet van plan om ze te gebruiken .

Controleer de toegang tot uw netwerk 3 . Stel een security filter dat grenzen die computers en netwerken kunnen contact opnemen met jou om het moeilijker te maken voor hackers om " spoof " De computer in het denken moeten hun datapakketten te accepteren . U kunt uw router ingesteld om bepaald verkeer te ontkennen en toe al het andere , of om bepaald verkeer toestaan ​​en weigeren al het andere , die een veel hardere firewall creëert .
4

activeren en configureren Secure Shell , een protocol voor het verstrekken van veilige toegang tot het netwerk apparaten . Secure Shell 2 , de sterkere versie van het protocol , biedt sterke encryptie . U kunt Secure Shell gebruiken om toegang tot alle apparaten die niet het zelfde protocol hebben blokkeren.

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe de WCG200 Install 
·Lenovo Centrino 6300 versus 62…
·Laptop Connect Card Vs . Kabel…
·Definitie van een lint kabel 
·Hoe kan ik een Linksys router …
·Wat Is Het beëindigen van een…
·Problemen met een ASUS RT - N1…
·Hoe maak je een Wireless Repea…
·Hoe je Zoom Firmware Updates R…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te upgraden mijn HP Pavilion CPU 
·Hoe te Altec Lansing 2.1 luidsprekers Pr…
·Hoe maak je verbinding een USB webcam 
·Hoe een Sound Blaster -kaart detecteren 
·Wat er aansteekt OTA ? 
·Hoe maak je Veeg een Dell Hard Drive & I…
·Hoe kan ik een HP Officejet 5610 Problem…
·Wat is een laptop Jumperkabel ? 
·Hoe te Sluit een externe voedingsbron om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com