Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een Video Card In een HP Pavilion
De HP Pavilion lijn van laptop -modellen worden geleverd met grafische adapters ingebouwd in hun moederborden voor basis videoverwerking . Als u wilt meer geavanceerde computerspelletjes of andere hoger - end grafische applicaties te draaien , moet u uw eigen video- kaart toe te voegen in plaats van te vertrouwen op de ingebouwde adapter . Een videokaart toe te voegen in een HP laptop is een veel uitgebreider proces dan voor een desktop omdat je uit elkaar halen van het toetsenbord op het moederbord te bereiken . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Videokaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Raadpleeg de handleiding die bij uw specifieke model van de HP Pavilion laptop kwam . Let op de hoeveelheid geheugen aan boord heeft voor graphics . Het verwerven van een nieuwe videokaart met een hogere snelheid dan de on-board adapter .

Power 2 van je HP pavilion laptop en sluit de deksel . Flip over het apparaat , zodat u de batterij kunt zien . Houd de knop batterij vrijlating en schuif de batterij uit de HP laptop .
3

Draai de Pavilion laptop terug over en opent het scherm. Zoek de dunne naad onder de kunststof ring tussen het toetsenbord en het LCD-scherm . Duw een plat voorwerp zoals een schroevendraaier onder de naad en pop de bezel van de laptop .
4

Stel de bezel opzij en til het toetsenbord iets van de Pavilion laptop . Bereik uw hand onder de verhoogde toetsenbord en vind de kabel naar het moederbord . Koppel de kabel los van het moederbord en verwijder vervolgens het toetsenbord van de laptop geheel .
5

Verwijder de schroeven waarmee de processor ventilator en warmteafleider op de rechterbenedenhoek van het moederbord . Trek het geheel af en leg het opzij .
6

Vind de videokaart slot , die moet worden gevestigd aan de onderkant van de grafische kaart . Controleer de inkeping aan de onderkant van de grafische kaart en deze uitlijnen met de inkeping op het slot . Plaats de kaart in de sleuf .
7

Zet de ventilator en warmteafleider terug op de processor en plaats de schroeven . Sluit de kabel van het toetsenbord terug naar het moederbord en zet het toetsenbord op de laptop dan . Pop de plastic vergrendeling ring weer op zijn plaats .

Plaats 8 de batterij terug in de poort aan de onderzijde van de HP Pavilion laptop . Open het LCD-scherm en de macht op de laptop .
9

Plaats de software- cd die bij de videokaart kwam in het schijfstation van de Pavilion's . Volg de instructies op het scherm om software drivers van de videokaart te installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Video Capaciteit van een 4GB S…
·Gids voor Superclocking een gr…
·Hoe kan ik selecteren van een …
·Hoe kan ik zien hoeveel RAM Mi…
·Hoe maak je een Video PCI -kaa…
·Hoe een notebook videokaart in…
·Hoe maak je een PC videokaart …
·Hoe maak je een grafische kaar…
·PC Games die werken op een 64M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Axim Reset 
·Hoe sluit ik een HP Compaq nx6325 Notebo…
·Aanbevelingen voor Thermaltake Max4 
·Hoe kan ik een laptop Hook om een niet- …
·Hoe de ventilator Instellingen aanpassen…
·Instructies om Refill een Dell Black Car…
·How to Set Up een computer van Scratch 
·Hoe kan ik een Color Laser Printer reini…
·PCMCIA Card Vs . USB 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com