Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart Fan Speed ​​Adjust
Elke moderne grafische kaart heeft een ingebouwde sensor voor het bewaken van de temperatuur van de kaart en dienovereenkomstig aanpassen van de koelventilator . In sommige gevallen echter , kunt u de ventilatorsnelheid van de kaart handmatig in te stellen . Bijvoorbeeld , sommige fans bijzonder luidruchtig en verlagen de snelheid kan deze ruis of zelfs te elimineren zonder dat de temperatuur van de kaart . Anderzijds , sommige kaarten zijn gevoelig voor oververhitting , en groeien ventilatorsnelheid ze koeler en verlengen hun leven . Ofwel verandering is eenvoudig te maken , hoewel het proces varieert enigszins, afhankelijk van of u een ATI of een NVIDIA -kaart . Wat je nodig hebt
Windows XP of hoger
ATI Catalyst of NVIDIA System Tools
Toon Meer Aanwijzingen
Voor ATI grafische kaarten
1

Open ATI Catalyst en selecteer " ATI Overdrive " in het drop - down menu in de linkerbovenhoek van het programmavenster . ATI Catalyst wordt meegestuurd met alle grafische kaarten van ATI en moet al zijn geïnstalleerd als onderdeel van de driver installatie . Als u niet hebt geïnstalleerd het nog , de meest recente versie is beschikbaar op de website van AMD . Kopen van 2

Klik op het vakje " Enable ATI Overdrive " om handmatige videokaart instellingen in te schakelen , klikt u op de "Enable Fan control box handleiding "om veranderingen aan snelheid ventilator . Merk op dat terwijl u het vakje "Enable Manual Fan Control" controleren zonder ook het vakje " Enable ATI Overdrive " , eventuele wijzigingen in ventilatorsnelheid wordt genegeerd totdat beide vakjes zijn aangevinkt .
3

Stel de schuifregelaar onder het vakje "Enable Manual Fan control" op een waarde tussen 20 procent en 100 procent . Waarden onder de 20 procent zijn niet toegestaan ​​, omdat ze het risico dat de kaart .
4

Klik op de knop " Apply " om de ventilatorsnelheid te wijzigen , klik op de knop " OK " om de instellingen en de afrit af te ronden het programma .
Voor NVIDIA grafische kaarten
5

Open NVIDIA System Tools en selecteer " Device settings" in het " Kies een taak" menu aan de linkerkant van het programma venster . NVIDIA System Tools wordt meegestuurd met alle NVIDIA grafische kaarten , maar zijn installatie is gescheiden van installatie van de driver . Als u niet hebt geïnstalleerd het nog , de meest recente versie is beschikbaar op de website van NVIDIA .
6

Klik op de " GPU " icoon in het tabblad "Create Profiles " .
7

Stel de " Cooling " schuifbalk onderin het venster om een waarde tussen 0 en 100 procent . De ventilator zal nu draaien op die snelheid .
8

Exit NVIDIA System Tools . Voordat het sluit , wordt u gevraagd , " Wilt u de opgeslagen instellingen in Windows opstarten te laden ? " Klik op de knop "Ja" als u de nieuwe ventilatorsnelheid telkens wanneer u Windows start geladen . Anders klikt u op de "Nee" knop , in dat geval moet u NVIDIA System Tools weer open om de ventilatorsnelheid in de toekomst veranderen .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te installeren van een onb…
·Wat is een discrete grafische …
·Hoe een EVGA NVIDIA 8800 GTS v…
·Hoe maak je verbinding een Nvi…
·Hoe kom ik erachter de Grootte…
·Kan ik Route Audio Hoewel een …
·Hoe maak je een Jumper op een …
·Hoe te upgraden mijn videokaar…
·Hoe eruit te pikken van een gr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·CF Vs . SD Laptop Drive 
·Hoe de F Gebruik : Drive op een computer…
·Hoe maak je een monitor In een gesloten …
·Hoe maak je een moederbord Take Out van …
·Hoe kan ik een HP LaserJet 2430N install…
·Hoe je films af te spelen van mijn compu…
·Hoe kan ik een XFX GeForce 8800 GT Insta…
·Hoe Microsoft Luidspreker Drivers op Win…
·Hoe maak ik gebruik Aquarel Papier Met E…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com