Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Kan ik Route Audio Hoewel een HDMI grafische kaart ?
Zoals de naam al impliceert , een videokaart voorwaarden visuele informatie te presenteren op een scherm . Hoewel vaker aangeduid als een videokaart met personal computer usersor een beeldschermadapter door sommige zakelijke computergebruikers , game liefhebbers de voorkeur aan de term ' grafische kaart . " Als een computer een dvd-speler en een HDMI-poort , veel gamers proberen aan te sluiten op een HDTV , vaak te vinden dat ze geen geluid . Ontwikkeling van Grafische Kaarten

Primair , grafische kaarten aanvankelijk alleen video-informatie voorgelegd aan computerschermen . In 1987 , werden lage kwaliteit composiet videosignalen vervangen door visuele graphics array , die drie afzonderlijke kleur signalen naar het scherm om meer details te geven . Spel fabrikanten snel nam een ​​gelijkaardige technologie , en de home entertainment-industrie ontwikkelde component video, die ook gescheiden kleuren . In 1999 , computers gedigitaliseerd de kleurinformatie voor nog scherpere presentaties met digitale video -interface . Game fabrikanten ook DVI aangenomen , en in 2002 , de home entertainment -industrie geïntegreerd in een nieuw formaat , HDMI , waarmee digitaal geluid toegevoegd .
HDMI

HDMI
toegevoegde digitale geluid en controle-informatie naar DVI naar single- kabelverbindingen te maken in home entertainment-systemen . Op het eerste computers geen gebruik HDMI-poorten . Maar door 2009 , met nummer 1.4 , produceert begon HDMI zien als een standaard voor alle video- aansluitingen en begonnen met het vervangen van de DVI- connectoren op grafische kaarten met HDMI- poorten voor aansluiting op video- monitoren die geen sprekers hadden . Maar met geluid verbindingen beschikbaar in de havens , fabrikanten zagen een marketing kans om audio toe te voegen en begon met inbegrip van digitale geluidsopties in grafische kaarten.
Audio Routing

digitale audio geluid kan niet rijden van een spreker - moet het eerst worden omgezet naar analoog geluid . Computer audio gaat door vele processen in digitale vorm , maar het moet worden omgezet naar analoge voordat het geluid kan maken . De geluidskaart in een computer routes analoog geluid naar luidspreker , hoofdtelefoon of audio-uitgangen . Maar wanneer u een HDMI grafische kaart te installeren met audio , moet u de audio- signalen omleiden erin . Precies hoe je dit doet is afhankelijk van het merk en model van de grafische kaart en het besturingssysteem . De meeste grafische kaarten met HDMI audio specifieke instructies geven .
Alternate Audioaansluitingen

Als uw HDMI grafische kaart beschikt niet over het geluid optie , je kunt niet weg audio doorheen . Als je niet wilt gaan door de tijd en kosten van het veranderen van het uit , sluit een hoofdtelefoon , luidspreker of analoge audio-uitgang direct naar geluid ingangspoorten van uw home entertainment -systeem . Het makkelijkst zou zijn op een AV-receiver of versterker . Voor hoofdtelefoon of luidspreker -aansluitingen , gebruikt u een RCA-adapter en sluit aan op de ingangen met een standaard RCA- kabel met push - in aansluitingen . Stel uw luidspreker niveau met ofwel uw computer volumeregeling of een afstandsbediening voor uw entertainmentsysteem .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een tweede grafisc…
·De MSI moederbord veroorzaakt …
·Hoe te om Uw Video Games Met b…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe kan ik Mijn grafische kaar…
·Hoe te Graphics Board Vervang …
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe te upgraden mijn videokaar…
·Hoe de videokaart vervangen in…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk Asus Moederbord 
·Hoe USB 2.0 converteren naar Firewire 40…
·Problemen met een optische Flash Drive v…
·Instructies voor vervanging voor de HP C…
·Hoe kan ik wijzigen van een inktpatroon …
·Hoe maak je een Mini DVD importeren naar…
·Compaq Presario 7478 Specs 
·Hoe kan ik een vastgelopen afdruktaak te…
·Atom 230 Vs . N450 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com