Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Het touchpad op mijn Lenovo T400 werkt niet
Uw Lenovo ThinkPad T400 laptop biedt een touchpad onder het toetsenbord , dat werkt als een muis om de cursor op het scherm met uw vingertoppen . Hoewel deze ingebouwde muis is een handige functie als u uw laptop gebruikt , kan deze frustratie veroorzaken als het plotseling stopt met werken. U moet een externe USB-muis aansluiten op je laptop te navigeren als je plotseling reageert het gedrag van het touchpad oplossen . Reinig de Touchpad

Navigeren uw T400 is gebaseerd op een goede verbinding tussen uw vingertop en het oppervlak van de touchpad om de cursor te verplaatsen . Als een van beide oppervlak vettig is of anderszins vies , zal de touchpad niet reageert op uw aanraking . Was uw handen grondig voordat u de T400 , en reinig het touchpad met een vochtige doek of alcohol om alle bebouwde vuil en olie te verwijderen .
Schakel de touchpad

Door de loop van het gebruik , kan uw touchpad zijn uitgeschakeld om te voorkomen dat per ongeluk beweging cursor terwijl u typt . Controleer de status van uw touchpad door het invoeren van de " Control Panel" op uw systeem en te klikken op " Muis ". Klik op het tabblad " UltraNav " en zorg ervoor dat " Enable Touchpad " is geselecteerd . Als alternatief kunt u schakelen tussen het in-en uitschakelen van de touchpad door op de " Fn " en " F8 " toetsen tegelijk .
Stuurprogramma bijwerken

De chauffeurs verbonden met uw T400 's touchpad kunnen zijn beschadigd , het voorkomen van een goede communicatie tussen de laptop en het apparaat . Controleer Lenovo's website voor updates voor uw drivers en installeer ze om het probleem op te lossen . Verouderde bestanden van het besturingssysteem kan ook leiden tot een slechte touchpad -functionaliteit , dus check de website van Microsoft voor updates van het besturingssysteem .
Check voor Malware

Mysterieus , kon plotselinge problemen met uw computer aan te duiden de aanwezigheid van malware- programma's ergens op uw systeem . Virussen , spyware en adware alle stiekem installeren zich in uw bestanden , waardoor de computer traagheid , crashes en hardware problemen . Voer een diepe malware scan te identificeren en te elimineren alle mogelijke indringers op uw systeem , en de terugkeer van de T400 naar goede werking orde .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je Sneltoetsen instellen o…
·Hoe te Dim het toetsenbord op …
·I5 2.26 Vs . i7 1.6 
·De specificaties voor een IBM …
·Netbook Vs . Notebook Informat…
·Het wijzigen van de achtergron…
·Over Compaq Laptop Oververhitt…
·Hoe te verbinden met de PC uw …
·Hoe kan ik mijn Dell Latitude …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Hoe je grote documenten scannen 
·PLC-programmering Oefeningen 
·Hoe uw eigen iPad Ontwerp 
·Hoe kan ik een Aiptek HyperPen Gebruik 
·Hoe te vertellen wat RAM-geheugen van uw…
·Hoeveel 320 X 240 Video Kan verkleinen o…
·DeskJet 6980 Problemen oplossen 
·Hoe kan ik een Acer Aspire 5920 Keyboard…
·Hoe je geluidskaart uitgang Op een Mac R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com