Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Crashes Met een Acer Aspire 3000
Een computer crash kan variëren van een vergrendeld of bevroren systeem dat niet zal reageren op de cursor beweging of het toetsenbord voor het volledig uitschakelen van alle computer -functie , soms resulterend in de " Blue Screen of Death . " Acer Aspire 3000 laptops zijn niet meer gevoelig voor crashes dan elke andere laptop merk en model , en ervaar ze voor veel van dezelfde redenen . Software Conflict

Een veel voorkomende reden
voor een laptop crash is software conflict , waarin de bestanden van het ene programma botsen met die van een ander . Dit kan zich voordoen wanneer u probeert om beide programma's draaien op hetzelfde moment , of gewoon installeren van de programma's op dezelfde computer . Als uw Aspire begon crashen na de installatie van een nieuw programma , probeer dan het verwijderen van de nieuwkomer en herstarten . Zoeken naar updates van het besturingssysteem of patches online aan het crashen probleem te corrigeren en aan te moedigen de programma's goed te laten samenwerken .
Hardware Conflict

Conflicterende hardware-apparaten
kan ook leiden tot uw Aspire te crashen . In sommige gevallen kan verouderde drivers voorkomen dat het apparaat correct communiceren met de rest van het systeem , waardoor de 3000 vastloopt . Nieuwe hardware installaties kan conflicteren met bestaande hardware en problemen veroorzaken ook. Zoeken naar updates van stuurprogramma's voor uw 3000 , waarvan er vele zijn te vinden op Acer 's support website .
Besturingssysteem Kwestie

Na verloop van tijd , de bestanden van uw besturingssysteem kunnen beschadigd raken , waardoor de goede werking van uw Aspire . Om problemen met uw besturingssysteem te corrigeren , downloadt en installeert u alle van de nieuwste updates en patches van Microsoft geleverd . U kunt ook de verschillende drivers en toepassingen opnieuw installeren door het invoeren van de Acer eRecovery utility . Druk op " Alt " en " F10 " op hetzelfde moment en voer het standaard wachtwoord van 000000 ( zes nullen ) als u geen wachtwoord hebt ingesteld . Selecteer ' Herstel Actions "," Next " en selecteer vervolgens " Installeer Toepassingen /Drivers . " Klik op " Next " en volg de instructies op het scherm om te voltooien .
Oververhitting

Uw Aspire 3000 heeft een interne ventilator , heatsink en drie externe ventilatieopeningen te helpen afvoeren van de warmte die het genereert tijdens de werking . Als deze onderdelen vuil of geblokkeerd , kan de warmte in uw laptop te bereiken schadelijke temperaturen . Als uw laptop oververhit raakt , het vertoont symptomen zoals bevriezing en crashen . Corrigeer dit door het schoonmaken van uw fans met perslucht en het houden van de ventilatieopeningen te openen voor een goede luchtstroom te moedigen .

Previous: Next:
  laptops
·Een Overclocked Laptop 
·Hoe maak je een Westinghouse l…
·Hoe te Enable Wi - Fi op een T…
·Hoe je naar System Recovery Me…
·Dialoog Flybook A33i verwijder…
·Toshiba A85 - S1072 Specificat…
·Voors van laptops in College K…
·Specs voor een HP zv6100 
·Mijn Dell laptop zal niet Powe…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe om bestanden van een interne harde s…
·Hoe kan ik XP laden op een Flash Drive 
·AB Switch Install Instructions 
·De beste Memory Makers 
·Hoe een muis Pad gebruiken als een kalen…
·Hoe maak je een DirectX 9 compatibele Su…
·Hoe een HP Office Jet Install All - in -…
·Hoe maak je een Microsoft Wireless Laser…
·Hoe de Wireless Range van een laptop Ext…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com