Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Wat zijn de voordelen van een modulaire PLC Over een vaste PLC ?
Computers maken het leven eenvoudiger en beter beheersbaar , maar mensen zelden na te denken over de technologie die wordt uitgevoerd in de achtergrond . Het stoplicht signalering drivers te draaien , het pretpark rit draaien in onpeilbare wendingen , en de fabriek assemblagelijn gebruik van machines in de auto productieproces hebben allemaal een ding gemeen , programmeerbare logische controllers ( PLC's ) . Deze digitale computers kunnen worden geprogrammeerd voor allerlei geautomatiseerde acties , en hoewel ze komen in zowel vaste en modulaire vorm , het modulaire type is het meest populair vanwege zijn voordelen . Over de PLC

Eigenlijk PLC zijn vergelijkbaar met personal computers , behalve dit kunnen verschillende configuraties en uitvoeren controlefuncties . De twee onderdelen van een PLC zijn de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) en de input /output ( I /O) interfacesysteem . Alle PLC activiteit wordt gecontroleerd door de CPU , de locatie van de processor en het geheugen .

I /O-systeem draait om inputs die informatieleveranciers en uitgangen die de bestuurbare inrichtingen . Veldapparaten , zoals sensoren , actuatoren en schakelaars fysiek gekoppeld aan de I /O-systeem . Het systeem maakt gebruik van interfaces , of communicatie punten , om de interactie tussen de CPU , in-en uitgangen te creëren zodat de geprogrammeerde functies worden uitgevoerd .
Geschiedenis

Voordat PLC's , systemen gehad worden hardwired via een dubbele inspanning van ingenieurs en elektriciens . Deze methode had veel nadelen , zoals foutcorrectie moeilijkheid en verhoogde uitval tijdens het oplossen van problemen en veranderingen in het systeem .

De eerste PLC was eigenlijk ontwikkeld voor General Motors ( GM ) in 1968 door Bedford Associates . Sinds die tijd zijn PLCS gegroeid in snelheid , programmeerbaarheid , complexiteit en flexibiliteit.
Vast

Vaste versies
zijn meestal klein , hebben minder geheugen en een beperkt aantal in-en uitgangen . De CPU , voeding , en I /O-systeem zijn allen opgebouwd als een enkele entiteit . Is algemeen gebruikt voor basisfuncties en is niet geschikt voor toekomstige uitbreiding . Ook al vaste PLC's zijn relatief goedkoop , als onderdeel van het toestel niet , het zal veel tijd en moeite om te herstellen te nemen , en de hele unit vervangen moeten worden .
Modulaire

Modulaire PLC's , ook wel aangeduid als rack-mounted PLC's , dia in een chassis , rack of bodemplaat . De basis zorgt voor de installatie van een groot aantal I /O-modules , of printplaten bevatte in een behuizing . Deze modules lopen langs de backplane , de rug spoor of bodemplaat , en het genereren van de communicatie tussen de CPU en modules .

Deze versie heeft aparte constructies voor de CPU , voeding , I /O-systeem , en uitbreiding gebieden . De I /O-systeem bevat pluggable secties , zodat modules kunnen worden gemengd en afgestemd . Hoewel dit systeem heeft de neiging duur te zijn , de voordelen opwegen tegen de kosten . Het maakt het mogelijk voor toekomstige upgrades , uitbreiding en toegenomen toepassingsmogelijkheden , die economisch voordelig blijken . Bovendien modulaire PLC's bieden eenvoudigere probleemoplossing , uiteindelijk verlichten van systeemuitval .
Overwegingen

Mocht modules moeten worden verwijderd , moeten zij worden opgeslagen in anti - statische verpakking, aangezien statische elektriciteit kan de circuits beschadigen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je verbinding een bar…
·Hoe te Setup Enter op een HP -…
·Geschiedenis van de toetsenbor…
·Hoe de AV-ingang gebruiken op …
·Hoe te Plug in twee koptelefoo…
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Hoe verander ik de verversings…
·Hoe maak je de Print Screen -k…
·Hoe te DMs verbreken om Green …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Compaq Presario R3000 Voedingsproblemen 
·Outlook Express e-mails Kopiëren naar e…
·Hoe maak je een Floppy Disk Change naar …
·Hoe een Optiplex GX280 Powersupply Verwi…
·Hoe je Bluetooth Drivers Update in een P…
·Hoe te ingang Audio met een USB 
·Hoe Network met een ScanSnap S1500 
·Hoe te Cookies bekijken op een Mac -comp…
·Hoe kan ik een Dell Latitude D610 bijwer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com