Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat te doen met een bos van oude computers
Als u twee of 200 oude computers toegang tot de ruimte in uw huis , kantoor of elders , zijn er een aantal manieren waarop je kunt ontdoen van hen of zelfs wat geld te verdienen . In plaats van het gooien van een stelletje oude computers weg door grof afval programma van uw stad of gewoon waardoor ze aan de kant van de rit , rekening houden met de milieu-impact een dergelijke actie zou maken . In plaats daarvan kunt u recyclen uw oude computers , doneren uw oude computers aan een goed doel of verkopen van uw oude computers . Recycling

Recycling oude computers is een geweldige manier om zich te ontdoen van een aantal nutteloze technologie, terwijl het doen van iets positiefs voor het milieu . Het artikel " Waar kan ik doneren of recycle ik mijn oude computer en andere elektronische producten ? " op de EPA.gov website , somt een aantal bedrijven en organisaties die oude computers te accepteren om te hergebruiken of te vervreemden op een veilige en milieuvriendelijke manier . Als u denkt over het recyclen van al uw oude computers , wilt u eerst zorgen dat je weet dat de fabrikant van het systeem , indien deze informatie beschikbaar is . Zodra u deze informatie , moet je kijken of er sprake is van lokaal recyclen van elektronische voorzieningen in uw omgeving . Na het lokaliseren van een faciliteit , contact met hen op de soort en de hoeveelheid computers die je hebt, eventuele vergoedingen voor de dienst , en geen instructies over hoe u de items te verpakken , zodat ze veilig kunnen worden vervoerd en hergebruikt bespreken.
< br > Schenking

Nog beter dan recycling , kunt u doneren uw oude computers en elektronica aan liefdadigheidsorganisaties die hergebruiken oude computers voor educatieve , professionele of andere doeleinden . Zorg ervoor dat uw oude computer onderdelen in orde zijn voordat ze te doneren . Bezoek ComputerHope.com voor plaatsen die oude maar werkende computers te accepteren . De meeste plaatsen zijn gesorteerd op locatie dus afhankelijk van waar je bent , kan er een computer doneren vestiging in uw regio . Zo niet , veel diensten aan te bieden vervoer kosteloos of tegen een vergoeding afhankelijk van de afstand .
Selling of Trade

Oude computers
waarde hebben onder verzamelaars en hobbyisten . Volgens het " Verouderde technologie Website " op OldComputers.net , genieten veel mensen herinneringen op te halen en het verzamelen van verouderde systemen . Afhankelijk van het type systeem dat u hebt, kunt u in staat om een ​​verkoop te onderhandelen voor het systeem als het is bijzonder zeldzaam . Check out bieden websites zoals Ebay.com , Ubid.com of Half.com en kijk of het instellen van uw verouderde apparatuur te koop graanschuren enige aandacht .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Flash Disk Fix…
·Hoe maak je een Maxtor Interne…
·Hoe kan ik een 15 Pin SATA voe…
·Hoe maak je een Western Digita…
·Hoe te Pictures In Flash Drive…
·Hoe de Webcam Latitude E6410 A…
·Hoe maak je een harde schijf b…
·Hoe te vergrendelen en ontgren…
·Hoe maak je Voeg een nieuwe sc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Get Rid van het klikkende geluid …
·Instructies voor het instellen van een C…
·Specificaties voor de Okidata Ml - 490 P…
·128MB GeForce 4Ti 4600 videokaart Specif…
·Hoe maak je een Lexar Multi-use 4GB Prob…
·Hoe maak je een DIN-rail Installeer 
·Hoe de CPU in een Toshiba Satellite Verw…
·Hoe kan ik opladen Mijn Enpower ENP - 31…
·Over de Inspiron 6400 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com