Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe een computer te gebruiken als een Stereo Receiver
Afhankelijk van het type geluidskaart in de computer is geïnstalleerd , is het heel goed mogelijk om de computer te gebruiken als een rudimentaire stereo-ontvanger . U kunt luidsprekers aansluiten direct in je geluidskaart te gebruiken bij het luisteren naar muziek , het bekijken van dvd's in je dvd- drive of surfen op het internet . Afhankelijk van de complexiteit van uw geluidskaart kunt u zelfs gebruik maken van vijf of meer luidsprekers voor digital surround sound . U hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat uw computer overeenkomt met een paar specificaties voordat u aan de slag . Wat je nodig hebt
Computer
Sound Card | Computer Speakers
Internetverbinding ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

gebruiker lezen van uw computer handleiding om precies welk type speaker setup uw geluidskaart ondersteunt bepalen . Een basis geluidskaart zal een twee - speaker setup en een subwoofer te ondersteunen . Als je een high - end geluidskaart kunt u tussen vijf en zeven luidsprekers aansluiten in volwaardige surround - sound . Kopen van 2

Koop een computer luidsprekerset . Deze kunnen worden gekocht bij een grote electronica retailer , zoals Best Buy en Radio Shack . Deze luidsprekers rechtstreeks aansluiten op uw geluidskaart en worden geleverd met twee , vier , vijf of zeven luidsprekers , afhankelijk van het type dat u koopt . Veel van deze luidsprekerarrays komen ook met een subwoofer .
3

Gebruik DVD-ROM- station van uw computer als een dvd-speler . Als u een disc afspeelt met digitale surround geluid op je computer , kan uw machine de audio- informatie te decoderen en opnieuw de surround sound-ervaring precies zoals een stereo-ontvanger zou in een home theater .
4

controleren om kijk of uw geluidskaart heeft een HDMI -ingangen . HDMI is een soort interface die audio-en videosignalen gelijktijdig met snelheden hoge kwaliteiten . Als uw geluidskaart heeft HDMI-ingangen kunt u de stekker video game consoles of Blu - Ray -spelers in uw computer , en gebruik je computer luidsprekers voor digitaal geluid .
5

Gebruik uw computer voor internet- radio . Een standaard functie van de meeste stereo- receivers optreedt als een AM /FM -radio . Door het gebruik van internetradio diensten zoals de iTunes Music Store of Winamp kunt u deze functie opnieuw op uw computer .

Previous: Next:
  PC Computers
·AMD Sempron vs Celeron 
·Mijn computer automatisch aan …
·Hoe Demonteer een HP Pavilion …
·Lenovo C315 Specs 
·Het doel van Computer Componen…
·Hoe te downloaden Gratis Songs…
·Hoe HD kijken op een PC 
·Krachtigste Consumer PC 
·Hoe kan ik CMOS -instellingen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties van een Canon imageRUNN…
·Hoe kan ik een Inspiron 8500 Wachtwoord …
·Pentium Dual Core Processor Vs . AMD 
·Hoe maak je een 4GB SD-kaart gebruiken i…
·K8V SE Deluxe Specificaties 
·Tips voor het bijvullen Printer inkt car…
·Hoe je het RAM vervangen op een Gateway …
·1 - Wire bus protocol 
·Hoe Laptop Airflow Improve 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com