Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe kan ik bijwerken een Compaq Celeron 1.4 GHz RAM ?
Upgraden van een ouder computer kan een moeilijke taak zijn . De snelheid waarmee de computer -industrie vaak beweegt verlaat pc's die relatief jong , moeilijk om te upgraden en schijnbaar nutteloze door vergelijking schijnen . Echter, er zijn veel eenvoudige en goedkope manieren om een oudere pc te upgraden . Rekening houden met uw budget en de beschikbaarheid van toepasselijke hardware bij het maken upgrade beslissingen . Het houden van deze twee eenvoudige factoren in het achterhoofd bij het winkelen voor een upgrade onderdelen te maken wat kan lijken als een ontmoedigende taak een relatief eenvoudige een . RAM

De 1,4 GHz processor van de Intel Celeron Pentium 4 werd gelanceerd in 2004 en , als zodanig , kan het moeilijk zijn om upgrade onderdelen te vinden omdat ze niet meer worden massa geproduceerd , of helemaal niet. Winkelen bij lokale computer shows , veiling websites en online advertenties zijn de beste plaatsen om onderdelen die niet meer worden geproduceerd vinden .

De gemakkelijkste onderdeel te upgraden in een ouder systeem is het RAM-geheugen . Dit geeft de meest directe en merkbare verhoging snelheid tegen de laagste kosten . De 1,4 GHz Celeron draait op een platform dat " DDR " of " DDR1 " RAM ondersteunt . Verwar dit niet met DDR2 of DDR3 RAM , die het beter beschikbaar specs . Deze zijn helemaal niet verenigbaar is met de vroege Celeron platform en , indien gebruikt , kan uw systeem Gelukkig beschadigen .

, Aangezien de meerderheid van de pc-markt is verhuisd naar DDR2 en DDR3 , DDR1 RAM is relatief goedkoop . Vaak zal een 512MB stok RAM kost minder dan $ 30. Het is in uw belang om zo veel als de moederbord chipset zal toestaan ​​installeren . Hoeveel RAM uw chipset zal toestaan ​​varieert anders chipset naar chipset . Oudere Celeron chipsets zal 2GB te nemen op het maximum, maar gemiddeld zal 1GB het grootste bedrag.
Harde Schijven

Het toevoegen van een nieuwe of extra harde schijven is andere snelle upgrade naar een ouder systeem . In 2009 , nieuwe harde schijven tot 1 TB ( 1000 GB ) kon worden gekocht voor minder dan $ 100 .

Het bepalen van de juiste interface voor chipset van uw moederbord is primordiaal . Er zijn drie harde schijf-interface specificaties : IDE , SATA en SCSI . De meerderheid van de P4 Celeron chipsets gebruikt de IDE specificatie . IDE- kabels gebruikt die zijn breed en lint - achtige met aansluitingen voor meerdere harde schijven . Nieuwer P4 Celeron chipsets gebruiken de SATA -specificatie , met kleinere dunne kabels met aansluitingen voor slechts een enkele rit per kabel .
Waarde van een Upgrade

Het is aan de eigenaar of ze wil geld uitgeven upgrade van een ouder platform of zetten die upgrade geld in de richting van een nieuwere , meer compatibel platform . De Intel i7 en i9 serie , evenals de AMD Phenom X3 en X4 , alle uitgebracht in 2009 bieden een competitief en betaalbaar platforms die vaak 100 procent sneller dan de P4 Celeron .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te Overclock een Pentium 4…
·Hoe kan ik Vervang het moederb…
·Hoe de zaak vervangen voor een…
·Hoe Computer Wires verbergen 
·De specificaties voor een HP E…
·How To PC- prestaties te verho…
·Hoe vindt u de servicetag -num…
·Hoe kan ik een Dell Flat Scree…
·Hoe maak je een Disk Boot Voor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen Toshiba M115 - S3094 
·Tips voor een Dell XPS 420 
·Hoe het opzetten van een Bluetooth Mouse…
·Hoe je het toetsenbord Latch verwijderen…
·Hoe je het aantal pagina Reset op een HP…
·Hoe vervang ik een Gateway 1450 Floppy D…
·Mijn Dell Inspiron 4150 Muis & toetsenbo…
·Hoe schoon Out een PC en resetten Het 
·Hoe maak je een seriële poort Wacom naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com