Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe de zaak vervangen voor een Compaq Evo Mini Tower
Het vervangen van een Compaq Evo mini- tower behuizing van de computer is net als het veranderen van de zaak op een andere standaard computer . De voeding is een standaard 24 - pins connector en niet uniek gemaakt voor Compaq als andere modellen zijn . Daarom kunt u gebruik maken van een andere Compaq Evo mini tower case of koop een generieke ATX case die zich aanpast aan de Compaq moederbord formaat en heeft dezelfde 24 - pins connector voor de stroomvoorziening in het huidige geval . Wat je nodig hebt
ATX behuizing van de computer vervangen
1 set precisie schroevendraaiers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek en koop een Compaq Evo mini- tower behuizing vervangen . U kunt deze op websites zoals eBay , Xoxide of computer geeks vinden . Anders, ga naar een lokale computer accessoires winkel en vraag de sales agent om u te helpen een 24 - pins ATX PC behuizing dat is de juiste maat voor uw Compaq Evo Mini Tower vinden als je niet wilt dat de zaak online te kopen . < Br > Pagina 2

Schakel de computer uit en verwijder alle aansluitkabels van de achterkant . Verwijder alle externe apparaten zoals een muis, toetsenbord , geheugenstick en monitor.
3

Zet uw oude Compaq Evo Mini Tower om zodat de achterkant naar u toe en verwijder alle schroeven . Schuif de metalen klep op uit om de inwendige onderdelen van de computer bloot .
4

Verwijder de schroeven waarmee de voedingseenheid op zijn plaats houden van de achterkant van de computer . Verwijder de schroeven waarmee de voedingseenheid kan vasthouden aan een metalen caddy aan de binnenkant van de computer . Trek de voeding uit en koppel de kabels los van het moederbord , de harde schijf en de cd - rom . Stel de stroomvoorziening opzij .
5

Verwijder de schroeven waarmee de vaste schijf aan de baai rijden ( metal houden bracket ) vast in het voorste bovenste gedeelte van de zaak . Houd de rij tijdens het verwijderen van de schroeven dat het vasthouden aan de drive bay . Schuif de vaste schijf uit de drive bay en het moederbord te verwijderen aansluitsnoer van de harde schijf . Plaats de vaste schijf aan de zijkant . Verwijder de CD - ROM en elk ander station vastgehouden in de schijfposities op dezelfde wijze . Koppel de kabel die de drive aangesloten op het moederbord . Koppel de kleine audiokabel van de cd - rom-station .
6

Koppel de kabels los van het moederbord . Dit geeft je een duidelijk beeld van het moederbord en het RAM -geheugen .
7

Verwijder eventuele adapter kaarten door de schroef aan de bovenkant van de kaart beugel en het uittrekken van de kaart. Dit zijn kleine printplaat kaarten die zitten in sleuven in het midden van de Compaq Evo moederbord en zijn loodrecht op het. Trek de kaart voorzichtig uit de sleuf door wiebelen het gratis .
8

Duw de twee eind- hendels aan het RAM geheugen slot iets naar buiten met uw duim en wijsvinger . Dit zal u toelaten om gemakkelijk verwijderen van het RAM -geheugen en leg het opzij .
9

Verwijder alle kleine schroeven zie je dat het moederbord om de zaak te houden . Sommige kunnen enigszins worden verborgen , dus wees voorzichtig om ze allemaal te vinden . Trek voorzichtig op het moederbord . Als het gemakkelijk beweegt , heb je alle schroeven verwijderd . Anders kijken voor een andere schroeven die u hebt gemist . Til het moederbord uit en leg het opzij .

Plaats 10 de nieuwe zaak op je werkblad en verwijder het deksel schroeven uit de achterkant van de zaak . Til het deksel eraf , zodat je het interieur van de zaak kan zien . Plaats het moederbord en schroef op zijn plaats . Plaats de vaste schijf en cd - rom- drive in de juiste drive bays ( metalen beugel ) boven in het voorste gedeelte van de zaak . Drive bays zijn even groot voor de harde schijf , cd - rom en brander . Maar u wilt uw brander of cd - rom te plaatsen in een baai die ofwel geopend in de voorkant van de computer of heeft een kleine plastic lipje , kan je uit duwen door de voordeur . U wilt het voorpaneel van de DVD of CD -ROM te strak tegen de computer vooraan zitten , zodat de cd /dvd-lade kan in bewegen en uit, wanneer gebruikt . Bevestig de harde schijf , cd - rom , brander , DVD op zijn plaats met schroeven en de kabels aansluiten op het moederbord op dezelfde manier dat je ze losgekoppeld .
11

Sluit de nieuwe voeding aan op de harde schijf , het cd - rom-drive en het moederbord . Steek de adapter kaart en RAM -geheugen in de juiste sleuven .
12

Sluit het netsnoer aan de achterkant van de zaak en sluit de monitor , toetsenbord en muis . Sluit de stekker in een stopcontact . Schakel de PC en controleer of deze bevoegdheden . Als dit niet gebeurt , koppelt u het netsnoer los van de pc-behuizing en druk alle aansluitingen stevig vast om een ​​goede verbinding te verzekeren . Vervang metalen deksel en schroeven . Power on pc opnieuw en opnieuw installeren van het Windows-besturingssysteem , indien nodig .

Previous: Next:
  PC Computers
·Over verschillende soorten pro…
·Hoe een gateway computer reset…
·Hoe Set Up Computer Components…
·Hoe een Sound Device installer…
·Hoe Computers Parallel 
·Hoe een HP Pavilion Slimline S…
·Veranderingen in Computers in …
·Eee PC start niet op 
·Hoe maak je een gestolen compu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·PLC-programmering Oefeningen 
·Hoe maak je een ISA 2004 Proxy configure…
·Hoe maak je een BNC connector Installere…
·Hoe de inktniveaus Reset voor de inktcar…
·Wat is een Dell Wireless 1525 WLAN-kaart…
·Hoe maak je een Tablet PC Unlock 
·Hoe maak je een cd-drive vervangen in ee…
·Mijn HP DV6871 gaat niet aan 
·Hoe om tv te kijken op een pc met een US…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com