Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Canon IP3500 Problemen
De Canon Pixma IP3500 fotoprinter is ontworpen om automatisch produceren van hoge kwaliteit afdrukken . Dit apparaat ondersteunt hoge resoluties , met tot 4800 x 1200 dots per inch ( dpi ) precisie kleur detail . Al is het een inkjet printer , produceert het laser - achtige tekst op papier . Als je de ontwikkeling van digitale foto's , kan de Pixma IP3500 produceren 4 - by - 6 prenten in ongeveer 47 seconden . Het heeft ook een Auto - Image Fix functie die ongewenste eigenschappen corrigeert in foto's . De Canon printer verwerkt automatisch vele geavanceerde aspecten van foto 's en documenten . Echter, wanneer de machine heeft mechanische of leveringsproblemen die het nodig handmatig ingrijpen om het te helpen de operationele en autonome blijven . Instructies
1

Controleer de Netsnoerconnector te zorgen dat het veilig is op de printer als de machine start niet . Herstart de computer die is aangesloten op de printer om duidelijk uit restjes afdruktaken . Controleer of de "Power " lamp licht is groen , wat aangeeft dat de printer gereed is voor gebruik . Kopen van 2

Controleer de inktniveaus als de printer klinkt en ziet eruit als haar beweegt , maar er komt geen inkt op papier . Open de bovenklep om te zien of de inkt lichten knipperen of flash , en vervang de cartridge indien nodig. Voer de " Nozzle Pattern Check" test om te kijken voor ongelijkmatige kleuren inkt op de afdruk . Oplossing van het probleem door het uitvoeren van de " dieptereiniging van de printkop " utility.
3

Gebruik betere kwaliteit papier , zoals fotopapier , indien de printer is herhaaldelijk jammen of mis- voeden . Zorg ervoor dat het papier netjes en correct in de lade . Voorkom overvulling en vulling het papier in de lade .
4

Druk op de " Resume /Cancel " knop om te gaan met afdrukken als alarm knippert het lampje van de printer oranje , acht keer . Deze waarschuwing is over de ingebouwde inkt absorber die wordt gebruikt tijdens de printkop reinigingen . Het is een vitaal onderdeel van het onderhoud van de printer en kan volledige verloop van tijd . Contact Canon ondersteuning zo snel mogelijk voor service. Het adres van de website wordt vermeld in het gedeelte Bronnen hieronder .
5

Vervang de inkttank met merknaam , hoge - kwaliteit inkt als het alarm knippert 14 keer . Deze fout betekent dat een potentieel generiek , off - merk inkt tank is geplaatst in de printer voor gebruik , maar kan de machine het product niet gebruiken . Hoewel derden inkttank refill -systemen beschikbaar zijn, kunnen deze producten de printer als ze niet goed gebruikt beschadigen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een Brother -printe…
·Hoe kan ik draadloos configure…
·Inktfilters Plaats in de Canon…
·Hoe de printkop wijzigen Vanui…
·Hoe te verwijderen en controle…
·De specificaties voor een HP 1…
·Wat Nummer Inkt in Zwart of Kl…
·Hoe maak je een Minolta Cartri…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 410…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe monitor Met HP Pa…
·Wat is Managed Print Service? 
·Hoe om afbeeldingen opslaan van mijn com…
·Hoe je Canon Ink Waarschuwingen Verwijde…
·Hoe te CRT's Recycle 
·Hoe maak je verbinding met een IBM lapto…
·Hoe maak je een batterij die Houdt een l…
·Hoe je het wachtwoord op een Toshiba M2 
·Input Devices for Business Communication…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com