Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het scherm vervangen op een LifeBook A3130 Laptop
Het vervangen van het scherm in een Fujitsu Life boek A3130 is geen project voor de bangeriken . Je moet de laptop gedeeltelijk demonteren om het scherm connectors en kabels te bereiken , en je moet heel voorzichtig zijn met kleine kunststof onderdelen die gemakkelijk kunnen breken . Echter , als u organiseren alle kleine schroeven en onderdelen , en het gebruik van geduld in het nemen van elkaar de laptop , moet je geen problemen bij het ​​vervangen van het scherm te hebben . Let op, dat elke laptop scherm is anders , dus je moet een scherm voor uw specifieke Fujitsu model te kopen . Wat je nodig hebt
Anti - statisch polsbandje
Precision kruiskopschroevendraaier
Precisie schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Doe een anti - statische pols band om te voorkomen dat statische van het schaden van de computer . kopen van 2

Draai de Fujitsu boven ( beneden ) , koppelt u de Fujitsu uit het stopcontact en verwijder alle kabels en externe apparaten . Verwijder de batterij en optische apparaat van de baai door het indrukken van de ontspanknop .
3

Verwijder de schroeven langzaam uit de onderkant van de laptop met een precisie kruiskopschroevendraaier . Neem de tijd en vermijd het strippen een van de schroeven . Bewaar alle schroeven en compartiment bestrijkt georganiseerd volgens hun opgegeven letter . Zorg ervoor dat de drie schroeven in de buurt van het scharnier met pijltjes . Verwijder de schroeven uit de plaat die u ziet in het bovenste deel van het batterijcompartiment .
4

Zet de laptop terug over ( naar boven ) , en open de laptop zoals u gewend bent . Zoek de lange plastic toetsenbord plaat onder het display en net boven het toetsenbord . Til de rechter - side plastic strip langzaam en voorzichtig met een schuimspaan precisie schroevendraaier . Doe hetzelfde aan de linkerkant afwisselend bewegen tussen rechts en links tot je de strip verwijdert . Op deze manier kunt u voorkomen dat het breken van de plastic strip . Schuif de losse achterplaat .
5

Til het toetsenbord langzaam van de bovenste randen vast en trek deze naar u toe . Maak het toetsenbord data lint door het voorzichtig uit .
6

Verwijder de schroef waarmee de kleine printplaat houdt de richting van de bovenzijde van het verwijderde gedeelte van het toetsenbord op zijn plaats en trek de printplaat eruit . Koppel de rechter en linker draad connector van het moederbord . Onthoud waar deze bussen gaan als je ze verwijdert , zodat u opnieuw verbinding kunt maken wanneer je weer in elkaar zetten .
7

Koppel de nu zichtbare Wacom seriële kabel ( zwart ) en het LCD- scherm kabel ( wit ) van het moederbord . Verwijder de twee schroeven in de laptop dat elk van de scharnieren houden op de basis . Verwijder het scherm assemblage van de laptop basis .
8

Verwijder rubber plastic doppen van de voorste plastic bezel op het display . Daaronder ziet u kleine schroeven . Verwijder deze met de kruiskopschroevendraaier . Zorg ervoor dat u alle schroeven van de plastic ring op zijn plaats te verwijderen .
9

Steek de platte schroevendraaier in de zij plastic naad dat het scherm houdt en voorzichtig los te wrikken uit elkaar . Draai de frontplaat van de achterkant kunststof afdekking aan alle kanten tot aan de ring loskomt . Verwijder de schroeven waarmee het beeldscherm vasthouden aan de achterkant kunststof deksel . Koppel de omvormer -kaart en de achtergrondverlichting van het display . Vervang het oude scherm met de nieuwe display en sluit dan de omvormer kaart en de achtergrondverlichting in de omgekeerde volgorde waarin u ze losgekoppeld . Bevestig het display aan de achterkant kunststof deksel met de verwijderde schroeven .
10

Vervang de voorste plastic bezel , schroeven en plastic doppen . Vervang het scharnier schroeven en het scherm kabels weer aan het moederbord . Druk op de connectors in voorzichtig maar stevig , zodat alle pinnen een verbinding maken . Anders kan het scherm niet aan en moet je de computer en controleer de aansluitingen te openen . Vervang alle onderdelen en schroeven die u hebt verwijderd . Sluit de laptop aan op het stopcontact en schakel . Laat het nieuwe display drivers automatisch worden gedetecteerd .

Previous: Next:
  laptops
·Inspiron 9400 Specificaties 
·Hoe maak je verbinding een tv-…
·Web Books Vs . Normale Laptops…
·Compaq 6510b Maintenance Servi…
·Hoe de harde schijf van een De…
·Hoe maak je een Memory Upgrade…
·Hoe maak je een kleine laptop …
·Hoe de FN -toets Gebruik 
·Hoe maak je een Lithium - Ion …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om bestanden te kopiëren naar een M…
·Hoe te openen een Stuck cd-drive 
·Hoe het verhogen van de resolutie op mij…
·Hoe de driver installeren voor een HP La…
·Hoe te Shared Computer Ontsmet 
·Hoe te Disk Access Speed ​​Test 
·Hoe kan ik Hook Up een USB naar een VCC …
·Hoe te Refill de kleur inkt op een Canon…
·Hoe kan ik extra geheugen installeren op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com