Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
EMachines M5312 Specificaties
De eMachines M5312 werd uitgebracht in 2004 als een goedkope laptop die ook gebruikers met een groot breedbeeld monitor. Voor zijn tijd , werd het beschouwd als lichtgewicht en dun in vergelijking met andere laptops met vergelijkbare schermen , zoals de Apple Powerbook . De M5312 is aanzienlijk verouderd door 2010 -normen , maar het kan nog steeds dienen voor eenvoudige surfen op het web of andere basistaken . Processor en geheugen

De standaard M5312 configuratie inclusief een AMD Athlon 1.8 GHz ( gigahertz ) processor met een basis van 256 megabytes ( MB ) van niet - verwijderbare RAM ( Random Access Memory ) en een enkel geheugenslot met een andere 256 MB PC2100 Synchronous Dynamic Random Access Memory ( SDRAM ) . De laatste kan worden opgewaardeerd met een 512 MB ​​chip voor maximaal 768 MB .
Opslagcapaciteit & Disk Drives

De eMachines M5312 standaard harde schijf was een 60 GB ATA - 100 harde schijf die werkt bij 5400 omwentelingen per minuut ( RPM ) . Het kwam ook met een geïntegreerde CD-RW/DVD-ROM-station met een lees /schrijfsnelheid van 24x en een 10x re - schrijfsnelheid .
Graphics en Audio
< br >

De M5312 heeft een 15,4 - inch breedbeeldscherm dat kan worden weergegeven 1.280 x 800 pixels . Een ATI Radeon Mobility videokaart met 64 MB video- RAM aangedreven het display . De M512 kwam ook met een geïntegreerde AC'97 geluidskaart en stereo speakers met microfoon en hoofdtelefoon aansluitingen .
Networking

De eMachines M5312 kwam met een Intel 802.11 b /g draadloze kaart die toegestane snelheden tot 54 megabit per seconde ( Mbps ) als aanvulling op een standaard 10/100 Mbps Ethernet-poort . Een interne 56k v.92 Fax /modem was ook een standaard functie .
Randapparatuur

De M5312 kwam met drie USB -poorten en een FireWire-aansluiting . Samen met de standaard VGA- aansluiting voor een externe monitor , de laptop had een S - Video-uitgang plug . Een parallelle poort voor het aansluiten van printers of modems was ook beschikbaar . De M5312 gebruikt een twee - knop touchpad , die kan worden aangevuld met een muis aangesloten op een van de USB poorten .
Afmetingen en batterijduur

Zelfs met een breedbeeldmonitor , de eMachines M5312 was een vrij compacte laptop . Het gemeten 14 centimeter breed , 10 centimeter diep en woog 6,6 £ . Batterijduur werd gemeten op minder dan twee uur met de beoordelaars bij de Vrije Bibliotheek , waarbij het gebruik van een baksteen - stijl AC Power Adapter .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Tools om Computer Hardware Tes…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·HP Pavilion A706N SATA Install…
·EMachines Model T3406 Componen…
·Hoe te Overclock een IBM Think…
·Hoe maak je een PC Clean : Do'…
·De specificaties voor de HP dx…
·Dual Processor Vs . Single Pro…
·Hoe te upgraden mijn HP 6835 
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een adresboek kopiëren naar …
·Hoe verhoog ik Volume Capability op een …
·Hoe Computer CD Schijven Clean 
·Waarom wordt mijn Sony Vaio Batterij opl…
·Hoe maak je een stick gebruiken als een …
·Hoe je Stamp Plot gebruiken Met de Basic…
·Hoe de I80 Canon Printer Head Verander 
·Hoe je inktcartridges Deblokkeren 
·Hulp voor een laptop geluidskaart Dat we…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com