Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Gebruik van Computer Hardware Components
In computing , hardware verwijst naar alle fysieke , tastbare componenten die ruimte innemen . In tegenstelling tot de software, die zijn programma's nodig zijn voor de computer om te draaien , kan de hardware worden gezien en aangeraakt . Alle computers , zowel op de desktop of laptop , hebben een aantal gemeenschappelijke hardware componenten , het enige verschil is de grootte en capaciteit van de afzonderlijke componenten . In een desktop computer , de toren behuizing huizen interne onderdelen , zoals de harde schijf , RAM , moederbord en optische drives , terwijl de randapparaten zoals de monitor , het toetsenbord en de muis zijn externe componenten . Hard Disk

De harde schijf is een rechthoekige , metalen doos gevonden in toren behuizing van een desktop computer . Alle gegevens in een computer , zoals het OS ( besturingssysteem ) , geïnstalleerde applicaties en programma's en gebruikersdocumentatie is opgeslagen op de harde schijf . Op een gegeven moment , een computer operator werkt alleen op een klein deel van alle gegevens die zijn opgeslagen op de harde schijf van een computer . Bijvoorbeeld, wanneer u werkt op een tekstverwerker , andere applicaties zoals de webbrowser en de dvd-speler niet gebruikt , maar ze zijn nog steeds op de harde schijf opgeslagen . Wanneer u een bestand van een software te downloaden of te installeren , u de gegevens op de harde schijf van de computer op te nemen .
RAM en processor

Net als de harde schijf, RAM van een computer ( random- access memory ) en de processor ook interne componenten . RAM modules passen in voorgedefinieerde sleuven op het moederbord en de totale RAM van een computer afhankelijk van de capaciteit van de afzonderlijke modules . Wanneer een gebruiker een programma opent , de computer laadt het op RAM-geheugen van de harde schijf , omdat het RAM-geheugen is veel sneller , en de processor kan RAM- gegevens efficiënter te manipuleren . Wanneer het programma wordt afgesloten , worden alle gegevens in verband met het programma gelost . In essentie , het RAM-geheugen is werkbank van de computer , waarbij alleen informatie die nodig is op het moment tijdelijk wordt opgeslagen voor de processor aan te werken.
Input & Output Devices

Een computer gebruikt invoerapparaten om instructies van de operator . Gemeenschappelijke input devices zijn het toetsenbord , muis , scanner , microfoon en webcam . Zonder een invoerapparaat , zou een gebruiker niet in staat zijn om informatie te voeden tot , of interactie met een computer , wanneer u op de browser icoon Web en typ een URL klikt , wordt u met behulp van de muis en het toetsenbord op de computer instrueren om uit te voeren bepaalde processen . Output apparaten zoals de monitor , speakers en printer in staat stellen de computer om informatie terug te geven aan de gebruiker na het uitvoeren van taken. Wanneer de computer een webpagina wordt weergegeven , heeft het reeds een ingang van de informatie afkomstig van de gebruiker ( de ingetypte URL) , en verwerkt alvorens feedback te geven via de monitor.
Verwisselbare media

Optische schijven
zoals CD - ROM en DVD-ROM en de nu verouderde floppy - disk drive , zijn voorbeelden van verwijderbare media , die meestal worden gehouden in de toren behuizing . Verwijderbare media toestaan ​​dat een computer om toegang te krijgen tot informatie die niet in de harde schijf wordt opgeslagen . Wanneer u een DVD plaatst naar een film te kijken , de computer is in staat om de inhoud af te spelen , omdat de DVD-ROM is in staat om toegang te krijgen tot de gegevens op de schijf en doorsturen naar de computer . Een ander type van verwijderbare media is flash drives , waarbij kleine USB - gebaseerde apparaten die worden gebruikt om gegevens tussen computers te slaan en over te dragen zijn .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·De Audio werkt niet op de Dell…
·HP Pavilion A345c Specs 
·Hoe Set Up Fax Service op uw M…
·Hoe maak je een AMD 64 Bouw Co…
·Hoe uw eigen Render Farm Bouwe…
·Hoe je Code 10 Fix op een Dell…
·Hoe te grote deals op Dell Com…
·Productie geschiedenis voor de…
·Hoe maak je een diavoorstellin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de Logitech Cordless Rumble Pad Gebr…
·Hoe kan ik een oude harde schijf Slave Z…
·Wat is een Standaard Dual Channel PCI ID…
·Hoe doe ik Refill T0551 cartriges ? 
·Hoe je geluidskaart drivers te verwijder…
·Wat is PC Card Type II voor gebruikt 
·Hoe Memory Reset voor een HP inktcartrid…
·Hoe maak je een opstartdiskette Invoegen…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com