Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Helpen opzetten van een netwerk printer via een router
Het opzetten van een netwerk printer via een router is een essentieel onderdeel van elk home networking. Evenals de mogelijkheid om high - speed Internet-verbindingen te leveren aan meerdere computers binnen uw huishouden , kan de router ook als gateway fungeren zodat u bestanden kunt delen , evenals toegang tot een printer. Met het oog op het opzetten van een netwerk printer via een router , volgen een paar eenvoudige stappen . Home Network Setup

Nieuwere besturingssystemen
, waaronder Windows XP en Windows Vista , heeft het proces van het opzetten van een netwerk printer via een router eenvoudig door het opnemen van gemakkelijk te gebruiken wizards gemaakt . Met het oog op het opzetten van een netwerk printer via een router moet je de netwerk wizard uit te voeren op elk van de computers in uw thuisnetwerk , zorg ervoor dat de naam van het netwerk is hetzelfde op alle computers . Als je de netwerk wizard uitvoert , moet u de juiste selectievakjes klik om zeker te zijn dat bestands-en printerdeling is ingeschakeld .

Na het uitvoeren van de netwerk -wizard op elke computer in uw thuisnetwerk , zorg ervoor dat de gedeelde mappen zijn zichtbaar voordat u verder op . Houd in gedachten dat soms zal het nodig zijn om de computers opnieuw op te starten voordat de wijzigingen van kracht worden .
Installatie op een primaire computer

Nadat alle computers zijn netwerk samen , kies dan een primaire computer op uw printer aansluiten . Installeer de printer volgens de instructies verstrekt en een testpagina afdrukken om te controleren of de printer goed werkt . Zodra de printer is geïnstalleerd op een primaire computer zul je klaar zijn om het netwerk van de printer met de rest van de computers in uw thuisnetwerk .
Een netwerk instellen printer via een router < br >

Open het venster Printers en faxapparaten op de primaire computer waarop de printer aangesloten op het heeft . Het venster " Printers en faxapparaten " kan worden geraadpleegd in Windows XP door te gaan naar de knop "Start " te klikken op " Control Panel" , en het selecteren van het icoon " Printers en faxapparaten " . In Windows Vista , opent u het "Configuratiescherm " en klik op " Hardware en geluiden " , selecteer dan de " Printers " icoon om het venster printer te openen .

Het venster printer worden alle printers die op uw zijn geïnstalleerd weergeven computer , maar ook geeft u de mogelijkheid om een ​​nieuwe printer te installeren of toevoegen . Zoek het pictogram dat overeenkomt met de printer die u hebt geïnstalleerd en klik met de rechtermuisknop om het kleine fly out menu . Uit het vlieg out menu , selecteer de optie "Delen" en klik op de juiste vakjes om het delen van de printer met de andere computers in uw thuisnetwerk toestaan ​​.

Zodra u hebt toegestaan ​​delen van de primaire computer , terug te keren naar de andere computers in uw thuisnetwerk en het venster " Printers " te openen . Vanuit dit venster zult u in staat zijn om de netwerkprinter via een router door de toegang tot uw thuisnetwerk en het zoeken naar de printer op de primaire computer geïnstalleerd te voegen.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een twee zijdig do…
·Hoe te Lexmark Z600 printer te…
·HP Printer 1350 Fatal Error Co…
·Hoe maak je een Epson Stylus C…
·Hoe maak je een CX6400 Head Re…
·Hoe kan ik een nieuwe inktcart…
·Instructies voor hoe te Refill…
·Hoe kan ik instellen Duplex op…
·Hoe te Aanpassen aan de pagina…
  Related Articles
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Een back-up een iPad 
Hoe het opzetten van een nieuwe AT & T a…
Hoe het opzetten van een Internet- verbi…
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
Hoe het opzetten van MobileMe op een iPa…
Hoe Set Up Your iPad 
Hoe het opzetten van Microsoft BPO op ee…
Hoe te Registreer een iPad met AT & T 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 600M herste…
·Scannen Pearlized Foto 
·Hoe te Sync een Compaq iPAQ H3800 Pocket…
·Wat is een Vesa -connector ? 
·Cloud Computing Vs . Flash Drive 
·Wat zijn de oorzaken van beschadigde bes…
·Zal een externe harde schijf Speed ​​Up …
·Hoe maak je een SanDisk Memory Card Read…
·Vereisten voor een Microsoft LifeCam VX …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com