Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Compaq CQ61 - 410US Specificaties
De Compaq Presario CQ61 - 410US laptop computer geeft gebruikers de mogelijkheid om hun computer- taken uit te voeren op de gaan . De computer kan ook interactie met netwerken via bedrade of draadloze verbindingen , alsmede met een aantal externe apparaten door zijn scala aan poorten. De computer vertrekt ook uit de populaire Intel Celeron processor voor laptops , het aanbieden van een AMD-processor in plaats daarvan . Fysische eigenschappen

De Presario CQ61 - 410US maatregelen kleiner dan veel desktop computers omdat het een laptop , kwam uit op 1,62 inch voor zijn hoogte , 14,89 centimeter lang en 9,93 cm diep . De computer weegt ook minder dan de meeste desktop computers , komen op £ 5,9 , het helpen van de computer een last voor de gebruikers uit te voeren zijn.
Havens

De computer wordt geleverd met een aantal poorten , zodat u verschillende externe apparaten aan te sluiten . De computer heeft drie USB 2.0-poorten , zodat u externe muizen , USB-opslagapparaten , MP3-spelers , printers en vele andere apparaten aan te sluiten . De computer heeft ook een 5 - in - 1 geïntegreerde digitale medialezer , zodat u in te voegen en te lezen SD-kaarten , Memory Sticks , Memory Stick Pro , Multimedia Cards en xD Picture kaarten . Voor gebruik in openbare instellingen , kunt u een hoofdtelefoon in het enkelvoud koptelefoonaansluiting op de computer , of sluit een microfoon in het enkelvoud microfoonaansluiting plug . U kunt ook een externe monitor aansluiten via de 15 - pins aansluiting video -poort . Waardoor u connectiviteit om ofwel het internet of een netwerk zijn de RJ - 11 en RJ - 45 poorten .
Processor en Geheugen

De Compaq CQ61 - 410US pauzes van de menigte van computers met Intel-processors , de keuze voor een AMD -chip in plaats daarvan . De AMD Sempron -chip heeft een vermogen van 2,1 gigahertz met 512 kilobyte L2-cache . De computer wordt geleverd met 4.096 megabyte geheugen , maar gebruikers kunnen de computer upgraden tot een maximum van 2 gigabyte geheugen .
Drives

De computer wordt geleverd met een optische drive beoordeeld op 8x snelheid en kan lezen en schrijven naar DVDRs en DVDRWs . De optische drive wordt geleverd met HP's exclusieve Lightscribe label - creatie -technologie . Harde schijf van de computer wordt geleverd met een 250 - gigabyte capaciteit en kan bereiken tot 7200 omwentelingen per minuut .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·Routebeschrijving naar Reforma…
·Hoe kan ik een Dell Latitude D…
·Compaq C300 Laptop toetsenbord…
·Sony VAIO 12 Laptop Specificat…
·Hoe maak je een standaard Kens…
·Hoe je de harde schijf -wachtw…
·Hoe je RAM-geheugen installere…
·Specificaties van de Sony VAIO…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·PC Hardware Assemblage Help at Home 
·Wat is een HDD Caddy 
·Lijst van Laptop Processor 
·Het verschil tussen C6615DN & 51645A ink…
·Compaq Presario C500 Problemen oplossen 
·Dell Printer Cartridge Problemen 
·Wat zijn de verschillen tussen Desktop &…
·Hoe te Refill de Canon Color inktcartrid…
·Hoe maak je een Epson R320 afdrukken Hou…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com