Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Compaq Presario C500 Problemen oplossen
Sinds het werd ingevoerd , heeft de Compaq Presario lijn van computers een top verkoper voor Compaq en HP . Deze desktop-en notebook computers worden veel gebruikt in de thuis-en kantooromgevingen , en de meeste van de tijd dat ze goed presteren voor vele jaren . Zoals met alle computers , maar een keer mis gaan . Het kunnen diagnosticeren en repareren veel voorkomende problemen bespaart u veel geld en tijd . Problemen met het scherm

Een van de meest voorkomende problemen met de Compaq Presario notebooks , vooral oudere modellen , verkoop, is een uitgebrande LCD display. Hoewel deze displays zijn ontworpen voor het laatst voor vele jaren , is het niet ongebruikelijk voor een Presario laptop in dienst te zijn geweest voor vijf , zes of zeven jaar of meer . Wanneer de laptop begint te oud , kan het display beginnen te verzwakken en uiteindelijk te doven. Als u de weergave op uw laptop vermoedt verslechtert , isoleer het probleem en zorg ervoor dat het display een fout heeft begaan .

De beste manier om het probleem te isoleren om de Presario notebook scherm is op een externe monitor aansluiten op de unit . Als u regelmatig een docking station om uw Presario aansluiten , testen met de externe monitor is aangesloten op het dock . Anders sluit een externe monitor op de monitor poort op de Presario en start de laptop . Als het scherm is goed op de externe monitor , maar niet op de laptop , om een vervangende LCD- scherm van beide HP of een van haar geautoriseerde resellers .
Problemen Toetsenbord

de Presario C500 is ook gevoelig voor toetsenbord problemen , daarom , controleer dan de functie van de toetsen op een regelmatige basis . Als u een sleutel die blijft vasthouden opmerken of niet naar beneden te duwen de hele weg , geef het toetsenbord een grondige reiniging . De beste manier om een ​​laptop toetsenbord schoon te maken , met inbegrip van de ene op de C500 , is met een spuitbus met perslucht . Voordat u begint , sluit u de druppel die de samengeperste lucht kwam , dan geeft het blikje een paar test- sprays om opgehoopt vocht te verwijderen . Ga dan over het gehele toetsenbord met de ingeblikte lucht , sproeien in een heen en weer gaande beweging . Na de eerste pas met de perslucht , voorzichtig draai de laptop ondersteboven te laten los vuil en puin vallen weg . Het kan nodig zijn om het toetsenbord schoon meerdere keren voordat alle toetsen naar behoren functioneren .
Batterij Issues

De batterij is een ander veel voorkomend probleem op de C500 , vooral voor modellen die al hebben gezien een aantal jaren dienst . Terwijl de batterij is ontworpen om oplaadbare , na een tijd , de batterij zal zich uitstrekken tot aan het punt dat het niet langer in staat zal zijn om een heffing te houden . De beste manier om uw batterij te testen is om het netsnoer te verwijderen uit het apparaat en laat de batterij volledig te ontladen . Steek vervolgens de laptop weer op het lichtnet en laat het volledig op te laden . Na de batterijstatus op de taakbalk toont batterij op 100 procent , verwijder het netsnoer weer en de tijd hoe lang het duurt voordat de batterij op te raken . Als de levensduur van de batterij is aanzienlijk lager dan je zou willen , en bestel een vervangende batterij van HP of een van haar geautoriseerde resellers .

Previous: Next:
  PC Computers
·Verschil tussen Intel Core i5 …
·Hoe u de juiste computer Kies 
·Hoe kan ik zien of een PC Batt…
·Hoe maak je een Eco Friendly c…
·Hoe te Pas Asus Lamborghini La…
·Hoe maak je een Intel Core i5 …
·Problemen met Infonec Computer…
·Hoe de Schijfcontrole -functie…
·Hoe je RAM te installeren op e…
  Related Articles
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
Hoe u de Compaq Splash Screen Verwijdere…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Een grafische kaart te installeren in ee…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Hoe maak je een Compaq Presario 3637AU G…
Hoe de grafische kaart wijzigen op een C…
  Hardware Articles
·Wat is een SLI grafische kaart ? 
·Hoe te Ink Jet Clean Wells 
·Hoe maak je een nieuwe externe harde sch…
·Hoe maak je een Geforce 6200 AGP grafisc…
·Hoe maak je een USB Joystick Configurere…
·Hoe de Zoom uitschakelen op een Touchpad…
·Hoe kan ik verlengen de levensduur van m…
·Hoe maak je een Western Digital USB Mass…
·Hoe kan ik een LCD inverter Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com