Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik een CD Burner Fix
Als u problemen ondervindt met uw CD-brander , is het eerste wat je hoeft te doen bepalen wat de oorzaak is van de problemen . Zodra je dat gedaan hebt , het is gewoon een kwestie van enkele eenvoudige stappen om uw cd-brander weer aan het werk als nieuw . Wat je nodig hebt
Computer verhuur CD -brander
Toon Meer Aanwijzingen
Frequente CD Problemen Burner
1

Zorg ervoor dat uw cd 's zijn vrij van stof en krassen , omdat dit problemen met uw brander kan veroorzaken . Wees ook voorzichtig met hoe je omgaat met de schijven als je ze in de drive . Vingerafdrukken kunnen ook problemen veroorzaken . Kopen van 2

Verwijder cheques van het AIN ( automatisch invoegen ) en DMA ( Direct Memory Access ) dozen , of DMA is niet waardoor de CPU naar de CD Writer waardoor controle lock - ups en fouten of indien AIN wordt veroorzaakt schijven aan auto-run .
3

Zorg ervoor dat de media die u gebruikt om te branden is van goede of hoge kwaliteit, omdat lage kwaliteit media fouten kan veroorzaken .
4

Sluit alle problemen voor het schrijven . Doe CTRL + ALT + DEL om het venster Windows Taakbeheer te verschijnen. Sluiten alles ( dit omvat screensavers , een antivirusprogramma , crash bewakers , niet- installateurs en power management software ) maar uw cd-brander , Windows Verkenner en uw SysTray , omdat andere programma's lock - ups en fouten kunnen veroorzaken .
< Br > 5

Defrag uw harde schijf voordat u schrijft , want als je harde schijf is gefragmenteerd kan vertragen het vermogen van uw harde schijf om gegevens te verzenden naar de schrijver . Een gecomprimeerde harde schijf kan ook leiden tot fouten of vertragen uw cd-brander , want het kost tijd om de VN - comprimeren van de gegevens en dan stuur het naar de schrijver . Ook als uw computer is geweest voor een lange tijd kunt u alleen maar te rebooten om eventuele problemen op te lossen .
6

Voer een virusscan om ervoor te zorgen dat is niet de oorzaak van uw problemen . Zorg ervoor dat uw anti - virus software up to date is .
7

Zorg ervoor dat uw computer herkent uw cd-brander door te gaan naar 'Mijn Computer ' en vervolgens rechts te klikken op uw cd-station , en vervolgens klikken op 'Eigenschappen'. Vanaf daar selecteer het tabblad " Opnemen " . Als je niet ziet dat tabblad het betekent dat Windows niet uw brander herkent .
Fix CD Burner door Editing registersleutel
8

Ga naar je "Start menu " en selecteer " Uitvoeren , " typ " regedit "in het vak en klik op 'Oke . ' Uit de lijst vind deze sleutel : " HKEY_CURRENT_USER " dan " Software , " " Microsoft ", " Windows ", " CurrentVersion ", " Explorer ", "CD branden " en tot slot , " Drives "
9 < . p > Als u een back -up van uw oorspronkelijke registersleutel klik op het menu " File " en selecteer " Export ", typ dan iets , zodat je het later kunt identificeren dan . U kunt opnieuw installeren door het plaatsen van het terug in het register door te dubbelklikken .
10

Klik op " Volume " in het menu " Drives " , en vervolgens vanaf de rechterkant van dat menu selecteer " Drive Type . " In de " Value " doostype 1 of 2 . ( 1 is voor CD - R , 2 is voor CD - RW . ) Klik nu op "OK " en verlaat
11

Herhaal de stappen vanaf stap 7 van de ' Frequent CD Burner " Registry Edit . " problemen "hierboven . Als er tabblad " Opnemen " dan Windows herkent uw cd-brander en u het probleem hebt opgelost .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Het opnemen via een webcam op …
·Hoe maak je een relais Build 
·Soorten Computer Fans 
·Hoe naar de harde schijven in …
·Gebruik van Schijfdefragmentat…
·Gebruikt voor Diskettes 
·How Do You Light Up een laptop…
·Hoe om verwijderde bestanden t…
·De beste manieren om een harde…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Pegasus NoteTaker Proble…
·De normale bedrijfstemperatuur voor een …
·Wat zijn Computer Drives & hoe worden ze…
·Hoe te gebruiken TV- Out met Radeon 9000…
·Hoe je instellingen opslaan op een Flash…
·Handmatig Veeg een harde schijf 
·Hoe kan ik een printer toe aan een AirPo…
·Hoe het opzetten van een Internet- verbi…
·Laptops zijn krachtiger dan ooit 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com