Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Outputting iPad Citrix op een monitor
Citrix is een enterprise -grade tool waarmee u zich aanmeldt bij een computer op afstand . Haar iPad app kun je controleren dat de computer , of het nu een fysieke of een virtuele computer draait op een server , vanaf uw iPad en toegang tot de programma's en gegevens die erop zijn opgeslagen . Gezien het feit dat de meeste computers hebben relatief grote beeldschermen en de iPad 9,7 of 7,9 inch scherm is relatief klein , het aansluiten van uw iPad op een monitor kan Citrix gebruiksvriendelijker te maken . Vaste verbindingen

Lightning of dock van uw iPad connector
is niet alleen voor het opladen en synchroniseren . Apple maakt adapters die stekker in hen die je kunt kopen om een monitor aan te sluiten op uw iPad . De Digital AV Adapter voegt een High Definition Multimedia Interface -poort op uw iPad , terwijl ook zodat u met een extra poort waarmee u uw iPad op te laden. Als u een 15 - pins aansluiting Video Graphics Adapter , Apple's Lightning -naar-VGA -adapter of de dock connector equivalent daarvan gebruikt , zal het werk doen .
Beeldscherm Mirroring

AirPlay mirroring scherm kunt u een kopie van het scherm van uw iPad te sturen naar een AirPlay- compatibel apparaat aangesloten op hetzelfde netwerk . Macs waarop OS X Mountain Lion of hoger en tweede generatie of nieuwer Apple TV's ondersteunen scherm mirroring . U kunt ook spiegelen aan de monitor van een pc met behulp van een app van derden op uw iPad en het installeren van de software op uw pc .
IPad als Terminal

je iPad aansluiten op een monitor lost een derde van het probleem van het maken van Citrix voelt meer als een traditionele computer . De volgende oplossing is om een ​​echt toetsenbord toe te voegen aan de iPad , zodat u kunt meer natuurlijk typen . De iPad kunt u een toetsenbord aan te sluiten via Bluetooth , of , als u liever een USB-toetsenbord , kunt u ook USB dongle de Camera Connection Kit te gebruiken om een verbinding als u niet al gebruik van aansluiting van uw iPad voor een monitor . Helaas , op de datum van publicatie , de iPad ondersteunt geen muisaanwijzer , zodat u nog nodig hebt om multitouch gebaren gebruiken
Citrix Alternatieven

Als je ' re al spiegelen op een pc of Mac naar de monitor te gebruiken voor Citrix , vindt u het misschien makkelijker om Citrix Receiver te installeren op de computer en niet gebruik maken van uw iPad helemaal . Aan de andere kant , als je wilt om de functionaliteit van Citrix op je iPad te gebruiken , maar je hoeft niet een Citrix-server draait op je eigen computer hebt , kunt u remote desktop of virtueel netwerk controle apps gebruiken om verbinding te maken met uw computer . Deze programma's , die Splashtop Desktop , Jump Desktop en GoToMyPC omvatten , bieden vergelijkbare functionaliteit zonder dat u Citrix installeren op uw computer .
Versie Disclaimer

Informatie
in dit artikel geldt voor de tweede tot en met vierde generatie iPads met iOS 5 of 6 en Macintosh-computers met OS X Mountain Lion . Het kan enigszins of aanzienlijk verschillen met andere versies of producten .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een verloren iPad …
·Hoe de iPad Dock Pop Make Up 
·Om te lezen hoe de Nook op de …
·Hoe je het geluid instellen op…
·Hoe te Beam films op de TV van…
·Top Picks voor iPad Apps 
·DIY iPad Stand 
·Hoe maak je een camera aanslui…
·Hoe maak je een Targus Bluetoo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de cd-drive Vervang in Dell 2650 
·Hoe fout 68 Fix op een Xbox 360 
·Hoe te herstellen van een JetDirect 170X…
·Wat is een SATA harde schijf 
·Hoe te Refill een Hp49 inktcartridge 
·Hoe je Lade 2 installeren op een HP Busi…
·Hoe te spooler fouten te repareren 
·Hoe maak je input een printer op een com…
·Hoe maak je een Bluetooth Mouse herstell…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com