Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een zelfgemaakte pc Water Cooling System Zorg
Watergekoelde pc- systemen hebben een aantal voordelen vaak over het hoofd gezien door zware en veeleisende PC-gebruikers . Water heeft een hogere thermische geleidbaarheid dan lucht , wat de meest gebruikte methode voor PC koeling . High - performance gaming machines kan klinken als achterhaald stofzuigers en weg te nemen van de audio-ervaring van het spel of ingesloten media . Watergekoelde systemen , aan de andere kant, zijn veel rustiger en zijn bewezen de PC meer effectieve koeling . Wat je nodig hebt
PC
Waterpomp
Packaged reservoir en radiator systeem
Water blok
Koelvloeistof
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop de water blokken die uw nieuwe systeem zal worden koelen . De blokken worden geplaatst op verschillende plekken in uw computer . Er zijn vijf verschillende soorten blokken . Er zijn blokken voor je CPU ( Intel en AMD variaties ) , geheugen , harde schijf en videokaart . Selecteer alle benodigde bouwstenen voor uw aangepaste systeem . Kopen van 2

Installeer de radiator van uw geïntegreerd systeem pakket . Kies een plek die een goede luchtstroom heeft en zorgt voor extra fans die nodig zouden kunnen worden als uw radiator koelt niet goed . Als uw systeem pakket kwam niet met een ventilator te installeren met de radiator , zorg ervoor dat je er een kopen en installeer het op een plek waar deze direct kan blazen op de radiator .
3

installeren het reservoir ergens in de shell die voldoende ruimte heeft .

Plaats de pomp in het reservoir 4 . Dit is al gedaan in de meeste kits , maar als uw pomp kwam als een apart stuk , gewoon koppelen aan uw stuwmeer in de ingerichte sleuven .
5

Stel je gauge ergens tussen de 100 en 300 liter per uur . Nog meer dan dit is onnodig en kan verminderen koeling door het niet mogelijk het water voldoende tijd om te genieten van de warmte van het water blokkeert .
6

Kies het juiste water tubing voor uw systeem . De meeste systemen gebouwd voor optimale koeling gebruik 3/8-inch slangen of 1/2-inch buizen . Hoe dikker de buis die u kiest , hoe hoger uw debiet te zijn . Echter , in gedachten houden , hogere debieten niet altijd gelijk aan een koeler systeem of betere prestaties . Als je niet veel ruimte in uw systeem kooi hebben , kiest u een dunnere buis .
7

Koop de koelvloeistof te vullen uw reservoir en installeer alle slangen . Deze stap zal variëren afhankelijk van hoeveel water blokkeert uw systeem behoefte . Zorg ervoor dat de slang blijft uit alle bewegende onderdelen binnen uw shell . Manoeuvreer de buizen zodat zij worden gerangschikt op een zodanige wijze dat geen stroom wordt onderbroken of tenminste in de onderbreking tot een minimum als sommige blokkade vereist . Probeer te voorkomen draaien de buizen op enige wijze te stromen onderbreking te voorkomen . Als je alles passend binnen uw PC shell hebben , verwijder de volledige water -eenheid van uw PC om het te testen .
8

Vul het reservoir en zet uw pomp op . Controleer voor het bloeden vlekken en andere lekkende gebieden . Veilig en zet zo nodig . Wanneer u een succesvolle doorstroming proef met geen lekken , verplaatst het systeem terug in de pc en opnieuw monteren alles . Deze vervelende en repetitieve proces is noodzakelijk voor de eerste keer bouwers om een goede doorstroming dat zijn werk daadwerkelijk zal doen zorgen en laat de PC .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe naar Totally Re- Do Your C…
·Hoe Dell Latitude Problemen Di…
·Mac Mini 1.5 Specs 
·Nadelen en voordelen van Compu…
·Waarom is snelheid van een com…
·Hoe maak je verbinding een Log…
·Hoe maak je een Casio grafisch…
·Hoe te Tuner Compatibiliteit I…
·Hoe de kleur van een lettertyp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock een GeForce FX 5500 
·Wat is de betekenis van Input Devices ? 
·Hoe maak je een GeForce 7800 Ren naar ee…
·Hoe Hook Up een Sound Blaster geluidskaa…
·Hoe maak je een monitor splitter gebruik…
·Hoe de DVD Regio Unlock op een laptop 
·Moederbord Identificatie & Diagnose Soft…
·Hoe te ZD7000 Toetsenborden Verwijder 
·Hoe de batterij te vervangen in een comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com