Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Het upgraden van Acer Aspire One RAM
Acer Aspire One computers behoren tot de meest gebruikte netbooks . Ze zijn in principe miniatuur laptops . Hun populariteit is vooral te danken aan hun lichte gewicht , kleine omvang en de totale draagbaarheid . Dit is ook wat maakt het verwijderen en vervangen van hardware zo uitdagend . Er is zo weinig ruimte om mee te werken in de netbook . Het verkrijgen van toegang tot het geheugen vereist het verwijderen van het moederbord . De meeste Aspire One netbooks komen geïnstalleerd met een enkele 512 MB RAM -module . De meeste Aspire One 's kan tot 1 GB RAM . Wat je nodig hebt
Precisie schroevendraaier set
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw netbook , koppelt u het netsnoer en sluit het LCD -paneel . Flip de netbook over , draai het zodat de voorkant naar voren wijst en de batterij te verwijderen . Verwijder de acht kruiskopschroeven uit de netbook onderste behuizing . Kopen van 2

Flip de netbook over en open het LCD -scherm . Zoek de drie sleuven achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Te beginnen met de meest linkse slot , steek een platte schroevendraaier in de gleuf , terwijl het gebruik van een andere platte schroevendraaier bij die afdeling wrikken uit de behuizing . Herhaal dit voor elke sleuf totdat het toetsenbord is gescheiden van de netbook .
3

Pak de bovenkant van het toetsenbord en plaats het gezicht naar beneden op het trackpad . Koppel lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord uit de netbook . Dit zal metalen deksel moederbord te onthullen .
4

Verwijder de zeven Phillips schroeven uit het moederbord deksel . Zoek de kleine , blauwe trackpad kabel in de toegang gat net boven de trackpad assemblage . Koppel de kabel en het moederbord te verwijderen deksel van de netbook .
5

Koppel de drie zichtbare lint kabels uit het moederbord . Zoek de draadloze kaart in de rechterbenedenhoek van de netbook . Verwijder de twee Phillips schroeven waarmee de kaart aan het moederbord . Maak de zwarte en witte antennekabels van hun aansluitingen op de draadloze kaart . Haal de kaart uit de netbook en opzij leggen .
6

Pak de onderste rand van het moederbord , til hem iets omhoog en zoek het geheugenslot aan de onderzijde van het moederbord . Breng de uitsparingen aan uw nieuwe RAM-module met de uitsparingen in het geheugenslot . Kantel de RAM in een hoek van 30 graden en schuif de module in de geheugensleuf . Duw de RAM tot het geheugenslot is behoud vergrendelingen snap het RAM-geheugen op hun plaats .
7

Reverse de demontage procedure opnieuw monteren van de netbook .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·N450 Vs . N270 Processor 
·Hoe te installeren van de Asus…
·Wat zijn Asus K8V - XE Socket …
·Radeon 9200SE Vs . GeForce 520…
·Hoe te vertellen als uw RAM-ge…
·Hoe u de FSB op 533MHz of 800M…
·Wat voor soort geheugen voor e…
·Mijn ASUS moederbord Zal niet …
·Hoe te Overclock een GeForce F…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Disks voor een Medion Restor…
·Hoe maak je een gescand document Manipul…
·Het opnemen via een computer geluidskaar…
·Mijn Macbook is geplakt op het scherm la…
·Symptomen van een dode Batterij op een i…
·Hoe het aansluiten van mijn MacBook Pro …
·Wat is de USB 2 Speed ​​? 
·Laptop Verhuur in Bangalore 
·HPE - 170T versus HPE - 300 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com