Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De beste syntax highlighting HTML Editors op de iPad
Syntax - markeren van tekst editors maken het makkelijker om onderscheid te maken tussen elementen van de code op het scherm . Er zijn een aantal iPad tekstverwerkers met HTML syntax - markeren mogelijkheden . Welke is het beste is afhankelijk van de functies die u zoekt en de prijs die u bereid bent te betalen . Vanaf de publicatie , Editor voor iPad , Textastic Code Editor , Want ik , en Gusto behoren tot de meest gedownloade en best gewaardeerde tekst - editing iPad apps met HTML hoogtepunt ondersteuning op Apple's iTunes Store . Editor voor IPad

Editor
voor iPad is een tekst - editing tool geoptimaliseerd voor gebruik op de iPad . De applicatie beschikt over inheemse syntax - markeren ondersteuning voor CSS , JavaScript , HTML , Perl , Ruby , en diverse andere talen . Het beschikt ook over een visuele HTML edit mode , de mogelijkheid om rijke tekst kopiëren en plakken , iTunes file-sharing en een automatische weergave venster dat je laat zien wat de webpagina waaraan u werkt eruit ziet in een venster van Internet browser . Editor voor iPad is 0.7 MB groot , iOS 3.2 of hoger en kost ongeveer $ 4 vereist , op het tijdstip van publicatie .
Textastic Code Editor

Textastic
is een ander robuust HTML en tekst-editor met ingebouwde syntax - markeren mogelijkheden . Functies van het programma zijn onder andere ondersteuning voor HTML , XML , PHP , Perl , C # , JavaScript , CSS en een aantal andere programmeertalen . Het is ook geïntegreerd SFTP , FTP en WebDAV ondersteuning , keyboard dock en Bluetooth-toetsenbord -mogelijkheden , een virtuele cursor navigatiewiel voor eenvoudiger selectie karakter, automatisch inspringen , aanpasbare lettergroottes en lettertypen , lokale Web voorvertoning en een verscheidenheid van het importeren van mogelijkheden . Textastic is 3.4 MB groot , iOS 4.2 of hoger en kost ongeveer $ 10 nodig , zoals van publicatie .
Want ik

I is een meer gestroomlijnde HTML en code-editor voor de iPad . Naast de syntax - highlighting , functies van de app zijn onder andere een ingebouwde webserver die werkt via Wi - Fi , een handige set van veelgebruikte codering toetsen op zijn virtuele toetsenbord , Bluetooth-toetsenbord ondersteuning , pinch-to - zoom tekstmogelijkheden en lettertype gezicht , kleur en grootte aanpassen . Voor I is 0.7 MB groot , iOS 3.2 of hoger vereist en kost ongeveer $ 10 , op het moment van publicatie .
Gusto

Gusto
is een veelzijdige Web ontwikkeling applicatie speciaal ontworpen voor de iPad . Het heeft een intuïtieve gebruikersinterface en een verscheidenheid aan functies die niet op een andere tekst en code -editors in zijn prijsklasse . De belangrijkste eigenschappen zijn syntax - markeren mogelijkheden voor alle belangrijke programmeertalen , een tabbed redacteur , thema- highlighting , lijn nummer weergave , een veelgebruikte toetsen werkbalk , automatisch opslaan van bestanden , met een knop document publishing , zachte en harde regeleinden , verkleinde webpagina previews en de mogelijkheid om meerdere gelijktijdige file downloads en uploads via FTP en SFTP voeren . Gusto is 5.3 MB groot , vereist iOS 4.0 of hoger en kost ongeveer $ 10 , op het moment van publicatie .

Previous: Next:
  iPad
·ITunes Kan niet lezen mijn iPa…
·Hoe te Tether een iPad naar ee…
·Hoe te Afstand meten met een i…
·Hoe kan ik een toepassing wilt…
·Verschil tussen Dell Mini & iP…
·Hoe maak je een schuifbalk toe…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Waar naar Place Spelen op een …
·Hoe te Netflix films Get On An…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer Flash Drive 
·Hoe kan ik muziek op een computer via de…
·De Mac Air 1.4 Vs . de 1.6 
·Hoe maak je een monitor aansluiten op ee…
·Hoe maak je een gebruikte kleuren laserp…
·Hoe om bestanden te herstellen van een t…
·AMD Socket 939 Vs . AM2 
·Hoe de koelventilator Vervang in een Ins…
·Hoe om bestanden te herstellen op een SD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com