Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de koelventilator Vervang in een Inspiron 9200
De Dell Inspiron 9200 is een 15,5 - inch multimedia- laptop uitgebracht in 2004 . Hoewel niet de nieuwste laptop op de markt , op maximaal 2 gigabyte ( GB ) aan geheugen en 2,0 gigahertz ( GHz ) van single- core processing snelheid , de 9200 blijft nuttig voor de meest elementaire informatica behoeften . Vervangen van de ventilatoren wanneer ze stoppen met werken zal ervoor zorgen dat de andere delen besturingssysteem zal blijven zonder oververhitting . Wat je nodig hebt
Kleine platte schroevendraaier
Kleine Philips schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Demonteer de Laptop Basis
1

Open het deksel van de laptop te 180 graden en duw een kleine , platte schroevendraaier in de uitsparing aan de rechterkant van het scharnier deksel . Het scharnier cover is het stukje plastic ligt net boven het toetsenbord . Wrik het scharnier los en verwijder het. Kopen van 2

Verwijder de twee schroeven waarmee het toetsenbord op de laptop basis . Deze schroeven werden geopenbaard toen de scharnier deksel werd verwijderd . Til het toetsenbord uit de basis en haal de brede , platte kabel aan te sluiten op het moederbord . Trek aan het plastic lipje op de connector van de kabel te verbreken .
3

Sluit de laptop en draai het om . Verwijder de twee schroeven ingedrukt houden van de Mini PCI-afdekplaat aan de onderkant van de laptop , de Mini PCI-afdekplaat is gelegen in de buurt van de telefoon en het netwerk aansluitingen . Maak de zwarte kabel aangesloten op de kaart. Draai de laptop op de kop en open het opnieuw .
4

Verwijder de schroef waarmee het klepje van de zilverkleurige zich onder het Dell-logo , dan trek je aan het lipje om de kabel los te koppelen . Trek de zwarte kabel aan de rechterkant uit de basis . Verwijder de twee schroeven uit elk scharnier en til de display van de basis van de laptop . Stel het display opzij .
5

Verwijder alle schroeven gemerkt met de letter P van de bovenkant van de laptop basis . Draai de laptop om en verwijder alle schroeven uit de onderkant van de basis . Draai de laptop op de kop opnieuw en maak de twee dikke , zwarte kabels bevestigen van de palm - rest aan het moederbord . Til de polssteun omhoog en zet deze op de zijkant .
Vervang de Fans
6

Verwijder de twee schroeven uit elke koelventilator . Er zijn twee zwarte ventilatoren , een die aan de linkerzijde en een aan de rechterzijde . Koppel de twee-aderige kabels vastmaken elke ventilator aan het moederbord en til elke ventilator uit . Stel de nieuwe fans op hun plaats en schroef ze in voordat u de twee-aderige kabels .
7

Stel de polssteun op de basis , schroef deze in en sluit de twee kabels . Plaats het display naast de basis en draad de langere zwarte kabel naar beneden door de basis, zodat u kunt aansluiten terug in de Mini PCI-kaart . Stel scharnieren van het beeldscherm op de basis , zodat u ze terug in de schroef , en bevestig vervolgens weer de videokabel . Met het scherm geopend tot ongeveer 180 graden , snap het scharnier deksel weer op zijn plaats .

Power 8 op de laptop en zet je handen over de ventilatieopeningen naast elke ventilator en gevoel voor lucht . Als er lucht loopt door hen , dan was de installatie een succes .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een laptop compute…
·Mijn Acer laptop is aangeslote…
·Hoe de CMOS-batterij Veranderi…
·Hoe maak je een Mini Laptop Ki…
·Hoe te vervangen het scherm op…
·Hoe de CMOS-batterij Veranderi…
·Hoe de LCD te verwijderen van …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron M…
·Hoe kan ik een Dell Latitude l…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop Close Zonder uitze…
·Over Mac Laptops 
·Scrollen Problemen met een Microsoft Wir…
·Hoe de pagina Kleinere op Macs Zorg 
·Hoe een notebook terugzetten 
·Inspiron 700M Specs 
·Hoe kan ik een webcam gebruiken met een …
·Hoe maak je een Canon -printer kalibrere…
·Windows 7 heeft 64 - bit compatibiliteit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com