Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP Pavilion dv7 -Veiligheidsraad Features
De HP Pavilion dv7 notebook- serie is voorzien van Intel Core i5 dual-core processoren met turbo boost , ATI Mobility HD grafische kaarten , 4 tot 8 GB DDR3 RAM , en maximaal 2 terabyte aan harde - schijfruimte . Naast al deze technologische vooruitgang , de Pavilion dv7 biedt ook een aantal beveiligingsfuncties ontworpen voor mobiel computergebruik veiliger te maken en om uw gegevens in goede handen te houden . Intel
Anti - diefstal

De HP Pavilion dv7 notebook wordt standaard geleverd met een Intel Core i5 -processor en is te upgraden naar een Intel Core i7 processor . Deze processor is voorzien van HD-graphics ondersteunen , Four - Way Multitasking Hyper - Threading technologie en een Intel Turbo Boost technologie die de gebruiker een extra boost van de verwerking snelheid te ingewikkelde graphics processing of een snelle computer nodig te behandelen geeft . Misschien nog belangrijker dan deze functies is de mogelijkheid voor Intel Anti - Theft Technology , die is opgenomen in de Intel Core processor . Dit kan uw computer niet stoppen met tegen diefstal , maar het kan uw gegevens te beschermen , zelfs als uw computer niet fysiek in uw bezit door het activeren van een " poison pill " om de processor die de computer onbruikbaar maakt . Hoewel deze service is een extra abonnement , het gif is omkeerbaar als de computer wordt hersteld .
Windows 7

Pavilion dv7 en DV7T notebooks komen ook uitgerust met het Microsoft Windows 7 64 - bits besturingssysteem . Naast het leveren van een zeer aanpasbare gebruikersinterface waarmee de gebruiker verschillende functies van de computer kunt openen , Windows 7 biedt een aantal ondersteunende programma's ontworpen om integriteit van het systeem te garanderen, om ouderlijke sloten op de gegevens en de toegang en veilige data -bestanden en persoonlijke gegevens . Windows 7 bevat programma's zoals Windows Firewall en Windows Defender om bedreigingen te detecteren en te blokkeren van het internet . Bovendien , controle -instellingen, zoals gebruiksvriendelijke gepersonaliseerde toegang niveaus en wachtwoord - beveiliging opties voor bestanden geven de computer eigenaar bescherming niet alleen tegen bedreigingen komen in een e-mail of een webpagina , maar ook vanuit kantoor collega's en familieleden .

ProtectSmart

Hoewel veel bedreigingen voor een computer te komen van het internet via een e-mail , webpagina of malware downloaden , real -time ongevallen kan ook de integriteit van uw gegevens te beïnvloeden . Zelfs een druppel uit een laag bureau kan veroorzaken harde schijf van een computer te corrumperen . Hierdoor HP omvat zijn ProtectSmart technologie voor de dv7 serie . Dit programma activeert in geval van een botsing en sluit automatisch de alle stroom naar de harde schijf , waardoor een stroomstoot die potentieel de schijf en alle gegevens kunnen wissen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe maak je een HP laptop gebr…
·Over laptopbatterijen die niet…
·Hoe maak je een Tecra Upgrade 
·Standaardinstelling voor een M…
·Wat is de levensduur van een l…
·Notebook Vs . Netbook Vs . Lap…
·Latitude E5400 Specs 
·Kan ik HDMI Toevoegen aan mijn…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·N450 Vs . N270 Processor 
·Hoe om afbeeldingen te downloaden vanaf …
·Hoe maak ik verbinding met het internet …
·Hoe maak je een AC -adapter Cord Repair 
·Hoe te vergelijken SATA naar IDE 
·Wat is de i.Link DV- In en Out ? 
·Hoe u uw eigen NAS Behuizing 
·Specs van de Toshiba Satellite A15 - S12…
·Hoe te importeren Van TiVo naar Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com