Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Kan ik HDMI Toevoegen aan mijn laptop?
Met een HDMI-uitgang op uw laptop , kunt u digitale videosignalen naar een projectiescherm of een high - definition televisie met een HDMI- ingangspoort heeft sturen . Echter alleen laptops uitgerust met een HDMI -poort kan een directe verbinding met een HDMI-kabel te maken . Zonder een HDMI-poort , kunt u de verbinding met hulpapparatuur te maken , maar het type is afhankelijk van hoe uw laptop is uitgerust . Laptop Video Uitgangen

Afhankelijk van de videokaart hebt geïnstalleerd , je laptop kan of kan een extra video-uitgang voor het externe scherm presentaties niet . Als het heeft wel een uitgang , kan het digitaal of analoog . Als het een digitale video-interface -uitgang , kunt u een adapter gebruiken om de HDMI- functie toe te voegen . Als het heeft een analoge uitgang , moet je een converter . Als het heeft geen , u een externe videokaart die HDMI om het toe te voegen aan uw laptop nodig heeft .
Digital Video Adapter

Digitale video -interface was de voorloper van HDMI en gebruikt dezelfde basistechnologie , maar zonder toevoeging van audio. DVI maakt gebruik van een 24 - pin "D " connector en HDMI maakt gebruik van een platte stekker met 19 " edge " connectors . Een adapter kabel een DVI connector aan het ene uiteinde en een HDMI anderzijds de draden ingericht om de juiste signalen van de ene naar de andere vervoeren zonder dat elektronische conversie. Ik uw laptop heeft een DVI-uitgang , sluit aan het einde van de adapterkabel in het en de andere in een HDMI-apparaat .
Analoge Video Conversion

Als uw laptop heeft een video-uitgang in een van de analoge formaten , kunt u HDMI toevoegen met een converter. Gemeenschappelijke laptop analoge uitgangen zijn composiet video , die een enkele RCA push- in -aansluiting , S - video , die een ronde vier - pins connector , video graphics array waarin een 15 - pins connector en component video die drie RCA-connectoren gebruikt gebruikt gebruikt gebruikt . Converters ingangen voor een of meer formaten , afhankelijk van het merk en model . Steek de video-uitgang van je laptop naar de ingangen van de converter naar HDMI .
Geen Video Output

toevoegen Als uw laptop heeft geen video-uitgangen , en je hebt een vrije USB -poort , kunt u een externe videokaart gebruiken om de HDMI- functie toe te voegen . Echter , moet uw laptop hebben de mogelijkheden die door de videokaart . Controleer voor vrije harde schijf ruimte , besturingssysteem , RAM- grootte, het type processor en de snelheid en de resolutie van de video- adapter en monitor op uw laptop en ze te vergelijken met de eisen van de externe videokaart .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop scherm t…
·Inspiron 4100 Specificaties 
·Over goedkope gaming laptops 
·Kunt u een upgrade naar een me…
·De DC Jack in Mijn Presario V6…
·Hoe Memory installeren op een …
·Hoe te Gigaworks T20 luidsprek…
·Hoe Acer Toetsenbord en touchp…
·Hoe schakel ik Touch Tool Bar …
  Related Articles
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te Toevoegen Gmail aan uw iPad 
Hoe je toe Yahoo Mail naar uw iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een kalender toevoegen op ee…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
·Hoe te converteren van USB naar een Fire…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron LCD Vervang…
·Hoe maak je een computer Herken een lege…
·Hoe Hook Up een Adesso Wireless SlimTouc…
·Hoe Hook Up 3,5 mm kabel Stekkers naar e…
·Hoe wijzig ik een Lenovo om standaard MB…
·Toegang krijgen tot een oude laptop hard…
·Is het mogelijk om mijn VGA computer mon…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com